2η ημερίδα Expansion Method: Μειώνοντας τον χρόνο της ψυχολογικής θεραπείας

To International Council of Expansion Method (ICEM) και το Therapy Planet Festival σας προσκαλούν στη 2η Ημερίδα της Expansion Method, με τίτλο: «Μειώνοντας το Χρόνο της Ψυχολογικής Θεραπείας», που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Caravel της Αθήνας, στις 22 Ιανουαρίου 2016, ώρα 12:00 -14:00.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστεί το πώς είναι εφικτή η μείωση του χρόνου της

ψυχολογικής θεραπείας κρατώντας σταθερή την αποτελεσματικότητά της και οι τρόποι εκμάθησης των νέων τεχνικών. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν οι βραβευμένες από το ICEM μελέτες των Ερευνητών της Μεθόδου με πρακτικές συμβουλές για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Απευθύνεται σε ψυχολόγους και θεραπευτές κάθε είδους αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της ζωής τους. Η είσοδος στην Ημερίδα και στο Therapy Planet Festival είναι δωρεάν με online προκράτηση (πατήστε εδώ) ή 3,5€ στο χώρο της Εκδήλωσης (χωρίς online κράτηση).

H Expansion Method είναι μία καινοτομική ελληνική ψυχολογική μέθοδος που καταφέρνει τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής, απελευθερώνοντας πυρηνικά τοξικά συναισθήματα και περιοριστικές πεποιθήσεις, παρακάμπτοντας χρονοβόρες και επίπονες διαδικασίες.

Το Therapy Planet Festival είναι το μεγαλύτερο και πληρέστερο Ελληνικό φεστιβάλ Εναλλακτικών Θεραπειών,της Ψυχολογίας, της Αυτοβελτίωσης.

Πρόγραμμα Ημερίδας

Καλωσόρισμα και Παρουσίαση Expansion Method.Ομιλία: Συνεργασίες του ICEM και Κοινωνική Προσφορά, Αγγελική ΑρβανίτηΟμιλία: Η δύναμη των Συναισθημάτων, Αθανάσιος ΛυμπεριάδηςΟμιλία: Γυναικεία κακοποίηση και Expansion Method, Ιζαμπέλλα ΠαλάσκαΟμιλία: Παρουσίαση Μελέτης για τα οφέλη και την ολοκλήρωση της Expansion Method του Ιατρού, Αντώνη Καριώτη.Μείωση του χρόνου της ψυχολογικής θεραπείας και η αξιοποίηση της Expansion στη θεραπευτική διαδικασία από τον κ. Αργύρη Μάρδα Στραβελάκη.Εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης της Expansion, Γεώργιος ΠετκάκηςQ&As

“Σας περιμένουμε όλους να σας γνωρίσουμε και να σας παρουσιάσουμε την πιο γρήγορη ψυχολογική μέθοδο με απίστευτα αποτελέσματα” Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης

Οπτικοακουστικό Υλικό από την 1η Ημερίδα Expansion Method

Η νέα Ελληνική μέθοδος ταχείας ψυχολογικής θεραπείας.

Η σύγχρονη Ψυχολογία στην Expansion.

Η Έρευνα των αποτελεσμάτων της Expansion Method.

Πώς η Expansion Method μου μεταμόρφωσε την ζωή.

Το πρώτο Θεραπευτικό τραγούδι της Expansion.

Πληροφορίες:

2η ημερίδα Expansion Method: Μειώνοντας το Χρόνο της Ψυχολογικής Θεραπείας.

Που: Divani Caravel Hotel, Β. Αλεξάνδρου 2 161 21 Αθήνα. Μέσα στο Therapy Planet Festival

Πότε: Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2016

Ώρα: 12:00

Διάρκεια: 2 ώρες

Κόστος: Δωρεάν με online Κράτηση θέσης ή 3,5€ στον χώρο χωρίς κράτηση.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2109841088, Δευτ-Παρ 11:00-15:00, 6945266448. Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης.

The post 2η ημερίδα Expansion Method: Μειώνοντας τον χρόνο της ψυχολογικής θεραπείας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα