Ανακαλύψαμε το μαγικό scrub και το μεταξένιο butter για λείο και απαλό δέρμα σε χρόνο ρεκόρ!

Εάν θέλετε να αποκτήσετε μεταξένιο δέρμα σε χρόνο ρεκόρ η απολέπιση και η ενυδάτωση με τα σωστά προϊόντα είναι τα μυστικά!

Γιατί να κάνετε απολέπιση
Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύττταρα και τα αντικαθιστά με νέα, υγιή κύτταρα. Η χρήση ενός απολεπιστικού προϊόντος είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την εμφάνιση του δέρματός σας. Και αυτό γιατί

τα scrubs (απολεπιστικά προϊόντα) δίνουν στην επιδερμίδα σας την αίσθηση απαλότητας και καλής όψης. Τονώνουν τη μικροκυκλοφορία και προετοιμάζουν την επίμαχη περιοχή να δεχθεί και να αφομοιώσει καλύτερα το προϊόν φροντίδας, είτε αυτό είναι απλή κρέμα ενυδάτωσης, είτε ορός κατά της κυτταρίτιδας, είτε self tan. Δοκιμάστε το Total Silk Body Scrub της Aqua Mineral Spa. Είναι απολεπιστικό scrub για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των ρύπων, αποκαθιστώντας τη φυσική λάμψη του δέρματος αφήνοντας το δέρμα μεταξένιο και απαλό. Περιέχει απολεπιστικά μέταλλα της Νεκράς Θάλασσας, καταπραϋντικό ηλιέλαιο και θρεπτικό έλαιο αργκάν. Χρησιμοποιήστε το μετά το ντουζ ή το αφρολουτρό σας. Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα και τρίψτε το δέρμα σας χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε στη συνέχεια Aqua Mineral Blissful Body Butter και χαρίστε στον εαυτό σας μια πλήρη περιποίηση. Προσφέροντας φυσική απολέπιση, αυτό το scrub σχεδιάστηκε για να απομακρύνει τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα ενώ εμπλουτίζει το δέρμα με σταφυλόκουκουτσέλαιο, σησαμέλαιο και αμυγδαλέλαιο, αφήνοντας το δέρμα καθαρό, ενυδατωμένο και απαλό. Διατίθεται σε δύο αρωματισμούς: Total Silk Body Scrub Forest Dreams και Total Silk body Scrub Enchantment.

Δώστε σημασία στην ενυδάτωση
Το μπάνιο στη θάλασσα και η έκθεση στον ήλιο αφυδατώνει την επιδερμίδα. Αν θέλετε να έχετε απαλή επιδερμίδα, δεν έχετε παρά να εφαρμόζετε καθημερινά, αμέσως μετά το ντους ή το μπάνιο σας, την ενυδατική κρέμα ή το γαλάκτωμα που σας ταιριάζει. Το Blissful Body Butter της Aqua Mineral Spa είναι πλούσιο ενυδατικό butter σώματος. Αυτό το κρεμώδες γαλάκτωμα θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα όλη την ημέρα. Περιέχει βούτυρο καριτέ και είναι εμπολουτισμένο με ελαιόλαδο, σταφυλοκουκουτσέλαιο, έλαιο αβοκάντο, άλγη Dunaliella και μέταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα.
Εφαρμόστε κάνοντας μασάζ μετά το ντουζ σας έως ότου απορροφηθεί πλήρως. Διατίθεται σε 2 αρωματισμούς: Blissful Body Butter Springtime και Blissful Body Butter Starlight.

Το μυστικό

Εάν θέλετε απαλά, μεταξένια μαλλιά το καλοκαίρι η σειρά Infudra περιέχει προϊόντα περιποίησης μαλλιών με κερατίνη, λάδι Αβησσυνίας και ορυκτά νεκράς θάλασσας, εμπλουτισμένα με πατενταρισμένα συστατικά για την τόνωση της τρίχας και της επιδερμίδας.
Για on-line αγορές επισκεφτείτε το e-shop: aquamineralspa.gr

Βρείτε την Aqua Mineral στα social media:

Facebook

Instagram

Φίλια Μητρομάρα

The post Ανακαλύψαμε το μαγικό scrub και το μεταξένιο butter για λείο και απαλό δέρμα σε χρόνο ρεκόρ! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα