Ανακαλύπτοντας τους πολύτιμους θησαυρούς της Marrakesh

Όταν κάποιος ανακαλύπτει … «κάτι» σαν τη Marrakesh θα ήταν το λιγότερο εγωιστικό να μην το μοιραστεί.

Δες σας κρύβουμε ότι μας πέρασε προς στιγμήν από το μυαλό η σκέψη να κρατήσουμε το μυστικό για εμάς, να απολαύσουμε μόνη μας τους «καρπούς» της, κάνοντας ομερτά με τους ήδη μυημένους. Θα ήταν όμως άδικο.

Αν η Marrakesh ήταν τόπος θα ήταν η πατρίδα της αγνής ομορφιάς.

Της πρωτογενούς, της φυσικής. Αυτής που ο καθένας κρύβει μέσα μας και αναζητά τρόπους να την αναδείξει. Στη Marrakesh θα βρείτε όλα τα μυστικά για να το πετύχετε.

Και στις εποχές μας η ομορφιά είναι κάτι που πρέπει να μοιράζεται, να πολλαπλασιάζεται.

Περιπλανώμενες στα μονοπάτια της, www.marrakesh.gr, διαπιστώσαμε πως δεν είναι απλώς ένας τόπος, παρότι το όνομα της παραπέμπει στην ομώνυμη πόλη του Μαρόκου. Είναι μια ιδέα, μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία, μια όμορφη πραγματικότητα που μας προ(σ)καλεί να τη ζήσουμε.

Εκείνο που μας εντυπωσίασε και μας κέρδισε πρώτο είναι η αγνότητα και η απολύτως φυσική προέλευση των προϊόντων της. Μια τεράστια συλλογή προϊόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες για την περιποίηση των μαλλιών και του σώματός μας. Όλα έχουν δημιουργηθεί με βάση βιολογικά, φυτικά συστατικά και είναι 100% Vegan! Ποιος δε γνωρίζει το απόλυτο trend στη διατροφή και ποιος δεν παραδέχεται τα σημαντικά οφέλη του για την υγεία και την ομορφιά;!

Τώρα λοιπόν Vegan και στη φροντίδα του σώματος και των μαλλιών μας.

Παραθέτουμε κάποια από τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων που θα βρείτε στο marrakesh.gr:

Η Κάναβις Σατίβα με θρεπτικές, ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.


Διαμέσου της Ιστορίας, οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του σπορέλαιου Κάνναβης αξιοποιούνταν καταπραΰνοντας και αναπληρώνοντας ξηρά, καταπονημένα δέρματα και μαλλιά. Τα αναζωογονητικά θρεπτικά συστατικά του Κανναβέλαιου μπορούν να εισχωρούν βαθιά στα δερματικά κύτταρα, έχοντας φυσική μαλακτική δράση και δημιουργώντας ένα δυνατό φράγμα στην απώλεια υγρασίας.
Η Κάνναβη που χρησιμοποιείται στα Marrakesh δεν είναι η “μαριχουάνα”, παρά το ότι και τα δύο ανήκουν στο ίδιο είδος. Οι σπόροι του φυτού αποστειρώνονται και έτσι αφαιρούνται κάθε υπολείμματα Τετραυδροκανναβινόλης (THC, παραισθησιογόνο συστατικό). Αυτή η Κάνναβη καλλιεργείται χωρίς φυτοφάρμακα τα οποία είναι γνωστό ότι μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα και τα οικοσυστήματα των ποταμών.

Το Έλαιο Αργκάν με ισχυρές μαλακτικές, αναδομητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.


Εδώ και χιλιάδες χρόνια, πολλοί ταξιδιώτες ακολουθούν τον δρόμο προς το Μαρακές αναζητώντας πνευματική και πολιτιστική πλήρωση. Κατά μήκος του εξωτικού αυτού ταξιδιού εμφανίζεται το αρχαίο και σπάνιο δέντρο Αργκάν (Argan), το οποίο φυτρώνει μόνο στην περιοχή των Βερβέρων του Μαρόκο.
Aπό τον καρπό του δέντρου αυτού παράγεται το λάδι Αργκάν που οι ντόπιοι αποκαλούν “υγρό χρυσό” και είναι γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις απίστευτα ευεργετικές του ιδιότητες στο δέρμα και στα μαλλιά.

Εκχύλισμα – Έλαιο Jojoba ιδανικό για σύσφιξη του δέρματος με έντονη αντιγηραντική δράση.
Το έλαιο Jojoba περιέχει έναν καταπραϋντικό εστέρα παρόμοιο με τα έλαια που βρίσκονται στο εσωτερικό του σώματός μας.

Σπορέλαιο Σόγιας
Το έλαιο σπόρου Σόγιας περιέχει μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης και ασβεστίου που ανανεώνουν το δέρμα, παρατείνουν την αντοχή του στον χρόνο καθώς και την νεανική του όψη.

Έλαιο καρύδας
Οι αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες του έλαιου Καρύδας οφείλονται στην υψηλή περιεκτικότητα σε Μαγνήσιο, σε συνδυασμό με μέτρια ποσότητα Ασβεστίου.

Πυρηνέλαιο Βερίκοκου
Αυτό το δυναμωτικό, θρεπτικό έλαιο περιέχει υψηλά ποσοστά σε αντιοξειδωτικά και είναι πλούσιο σε Βιταμίνες Α, C, και Ε με αποτέλεσμα να βελτιώνει την εμφάνιση και την υγεία του δέρματος.

Έλαιο Αβοκάντο
Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και στερολίνες, οι οποίες προστατεύουν την κυκλοφορία των λευκών αιμοσφαιρίων, αποτρέποντας και αναστρέφοντας την εμφάνιση των “σκοτεινών κηλίδων” στην επιδερμίδα.

Βιταμίνη Ε
Πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά στοιχεία, δρα ως φυσικό επουλωτικό και βοηθάει να αναδομηθούν τα κατεστραμμένα επιδερμικά κύτταρα.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι όλα τα προϊόντα της Marrakesh είναι cruelty free, που σημαίνει πως δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και φέρουν την αντίστοιχη πιστοποίηση γι’ αυτό, καθώς εμπεριέχεται στη λίστα «No test» της οργάνωσης PETA (Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων).

Υποσχόμαστε ότι θα επανέλθουμε αποκαλύπτοντας πιο αναλυτικά κάποια από τα προϊόντα της Marrakesh. Ως τότε επισκεφθείτε την πατρίδα της ομορφιάς στο www.marrakesh.gr καθώς και στη σελίδα της στο Facebook.

Θα γνωρίσετε πολλούς από τους… «κατοίκους» της: καταναλωτές, bloggers που πρόθυμα και με πηγαίο ενθουσιασμό μοιράζονται μαζί σας την Marrakesh εμπειρία τους και την αξία των θησαυρών της .

Μέσα από το site μπορείτε κι εσείς να παραγγείλετε όσα από τα προϊόντα επιθυμείτε και είμαστε σίγουρες πως δεν θα τα αλλάξετε με τίποτα! Θα ακολουθήσετε; Σειρά σας…

The post Ανακαλύπτοντας τους πολύτιμους θησαυρούς της Marrakesh appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα