Όλες θέλουμε να μάθουμε την ιστορία της Avgerinos Cosmetics

Ο μήνας Ιούλιος εκτός από πολλή ζέστη μας έφερε στην… πόρτα μιας εταιρίας που την ιστορία της θέλουμε όλες να την γνωρίζουμε!!

Τι γίνεται όταν ένας μπαμπάς φαρμακοποιός επιθυμεί να ξεπεράσει τα στενά όρια του φαρμακείου του και να βαδίσει τα δύσβατα μονοπάτια της παραγωγής;

Θα ταξιδέψουμε μερικά χρόνια πίσω, εκεί γύρω στο 1964, όταν δημιουργήθηκε η Avgerinos Cosmetics με πολλή αγάπη, αστείρευτο μεράκι, συνεχή επιμόρφωση και αξιοζήλευτη αφοσίωση. Το πέρασμα των χρόνων

έφερε στην πρώτη γραμμή τη 2η γενιά της οικογένειας, καθιστώντας την Avgerinos Cosmetics λαμπρό παράδειγμα οικογενείακης επιχείρησης που όχι μόνο επιβιώνει στους χαλαιπούς καιρούς που διανύουμε, αλλά θριαμβεύει, κατακτά συνεχώς έδαφος και κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.

Κοινό χαρακτηριστικό μπαμπά και κόρης το πάθος και η πίστη στις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών και φυτικών σκευασμάτων στο δέρμα και το σύνολο του ανθρώπινου οργανισμού

Στην αρχή αυτής της πορείας η ασταμάτητη αναζήτηση των πιο ευεργετικών πρώτων υλών σε συνάρτηση με την φαρμακοτεχνική εμπειρία, οδήγησαν στην απόλυτη ενασχόληση με τα φυσικά προιόντα και την αρωματοθεραπεία που αποδείχτηκε θαυματουργή.

Έτσι, λοιπόν, εν έτη 2016 Avgerinos Cosmetics παρουσιάζει με περισσή περηφάνια μια συλλογή από φρέσκες ελληνικές προσεγμένες χειροποίητες παραγωγές από εγχώριες πρώτες ύλες που περιποιούνται μοναδικά την επιδερμίδα προστατευόντας τον κυτταρικό ιστό με λαχταριστές μυρωδιές.

Μότο τους; “Η απόλαυσή σας είναι ικανοποίηση μας!”

Απολαύστε τα κι εσείς με ένα κλικ στο www.avgcosmetics.gr. Τώρα σε απίθανες τιμές!

The post Όλες θέλουμε να μάθουμε την ιστορία της Avgerinos Cosmetics appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
avgerinos cosmetics
Τυχαία Θέματα