Αυτό το αποσμητικό έγινε το αγαπημένο μας – Μάθε γιατί

Εμείς αλλάξαμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε για το αποσμητικό μας και αφορμή στάθηκε η… γνωριμία μας με την κορυφαία εταιρία στο χώρο των φυσικών αποσμητικών Schmidt’s Deodorant μέσω του λατρεμένου μας www.organicbrands.gr!

Από τη στιγμή που αισθανθήκαμε αυτή την πολυτελή αίσθηση και το σαγηνευτικό άρωμα από Εσπεριδοειδή, Περγαμόντο και Λάιμ και μάθαμε για τις εξαιρετικές αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες του δεν το αλλάζουμε για κανένα άλλο!

Το Schmidt’s Deodorant Bergamot & Lime είναι ένας πραγματικός φυσικός θησαυρός της φύσης!

Τα αιθέρια έλαια προσδίδουν επιπλέον

απολυμαντική προστασία καθώς επίσης έχουν καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες!

Το Schmidt’s Deodorant αποτελείται από μία φυσική φόρμουλα που εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές στην ευαίσθητη περιοχή της ασχάλης και απορροφά την υγρασία. Δεν περιέχουν Aluminun, Propylene glycol, Parabens, Phthalate. Είναι Vegan και είναι κατάλληλα για χορτοφάγους. Είναι Cruelty Free, καθώς ΔΕΝ κάνει δοκιμές σε Ζώα και ΔΕΝ χρησιμοποιεί συστατικά ζωϊκής προέλευσης.

Και το καλύτερο; Διατίθεται και σε Travel Size των 15gr, για να τα έχουμε μαζί μας όπου κι αν βρεθούμε!

Χρήση: Απλώστε μία στρώση στην περιοχή της μασχάλης! Μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα λιώνει και απλώνεται ομοιόμορφα. Η αίσθησή του είναι μοναδική!

Διαρκεί μέχρι και 2 μέρες! Δεν φράζει τους πόρους. Δεν αφήνει σημάδια.

Αποκτήστε κι εσείς το αγαπημένο μας αποσμητικό Schmidt’s Deodorant με άρωμα Εσπεριδοειδών, Περγαμόντου και Λαιμ με ένα κλικ —> ΕΔΩ!!!

The post Αυτό το αποσμητικό έγινε το αγαπημένο μας – Μάθε γιατί appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα