Αυτό είναι το πιο όμορφο μυστικό μας!

Ήρθε η στιγμή να μοιστούμε μαζί σας ένα πολύ πολύ όμορφο μυστικό!

Ήρθε και θα γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια! Το όνομα του; My Βeauty Βox

Ένα καινούργιο, ελκυστικό, άκρως γυναικείο site καλλυντικών έκανε την εμφάνισή του, αποτελώντας το πλήρως ανακαινισμένο e-shop του γνωστού σε όλες μας We love pharmacies.

Το My Βeauty Βox μας προ(σ)καλέι να εθιστούμε στον κόσμο της ομορφιάς και της περιποίησης, καθώς ανανεώνει καθημερινά

τα προϊόντα του, προσθέτοντας ακόμα περισσότερες αγαπημένες εταιρείες στο δυναμικό του!


Με αποκλειστικές συνεργασίες και προϊόντα που δε θα βρούμε αλλού Online, ξεχωρίζει σε ό,τι αφορά τη γυναικεία περιποίηση!

Και επειδή η ομορφιά δεν έχει ηλικία, οι άνθρωποι του My Βeauty Βox εξασφάλισαν για τις μικρές μας πριγκίπισσες τα best seller προϊόντα Frozen, Sofia, Winx, Hello Kitty, Πέππα το γουρουνάκι και πολλούς ακόμα αγαπημένους παιδικούς ήρωες! Ανακαλύψτε τα όλα ΕΔΩ!

Περιηγηθείτε στο μοντέρνο και εύχρηστο περιβάλλον του, πραγματοποιώντας τις αγορές σας με ασφάλεια και ταχύτητα, χάρις στο εύχρηστο σύστημα παραγγελίας σε 1 μόνο βήμα!


Και μην ξεχνάτε, οι Beauty Experts του είναι κοντά σας μέσα από το Blog του και φυσικά απαντούν σε κάθε σας απορία από τα social media!

Και τα καλύτερα δεν τα αποκαλύπτουμε ακόμη! Να είστε βέβαιες ότι οι άνθρωποι του My Βeauty Βox ετοιμάζουν για όλες εμάς πολύ πολύ όμορφα πραγματάκια που θα μας ξετρελάνουν!

Μείνετε συντονισμένοι!

Δεν παραλείπουμε να ακολουθήσουμε το My Βeauty Βox και στα Social Media:

FacebookInstagram

The post Αυτό είναι το πιο όμορφο μυστικό μας! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα