Limited edition All for Hair box… με Χαμόγελο!

Για άλλη μια φορά το Mybeautybox.gr δημιουργεί ένα ξεχωριστό πακέτο με υπέροχα προϊόντα, αυτή φορά αποκλειστικά για τα μαλλιά!

Συγκέντρωσε όλα όσα θα χρειαστείτε για υπέροχα μαλλιά όλο το καλοκαίρι, σε τιμή που κοστίζει λιγότερο από μια επίσκεψη στο κομμωτήριο!!!

Στο Limited edition All for Hair Box θα βρείτε:

Victoria & K, 100% οργανικό έλαιο Argan, κατάλληλο

για τα μαλλιά αλλά και το δέρμα! Το έλαιο Argan είναι πλούσιο σε συστατικά που θρέφουν και επανορθώνουν τα κατεστραμμένα μαλλιά, ενώ παράλληλα προστατεύει από τις “σκληρές” καλοκαιρινές συνθήκες, όπως η θάλασσα & ο ήλιος. Αρχική αξία: 27 ευρώ (50ml)


Tangle Mouse, στην πιο glemour εκδοχή της! Πολυτελής βούρτσα που έχουν αγαπήσει όλοι οι επαγγελμετίες κομμωτές, για πρώτη φορά σε ένα πακέτο ομορφιάς! Ξεμπερδεύει ακόμα και τα πιο λεπτά μαλλιά, χωρίς να τα σπάει καινα τα καταστρέφει! Ξεχάστε τις απομιμήσεις που κυκλοφορούν και επωφεληθείτε από την αυθεντική Tangle Mouse! Αρχική αξία: 18,50 ευρώ

The original Premium hair rings: Τα αυθεντικά λαστιχάκια μαλλιών που δεν προκαλούν πονοκεφάλους, δεν μπερδεύονται και δεν σπάνε τα μαλλιά! Σε υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα, θα τα παραλάβετε σε συκευασία των 3 για να έχετε ένα μαζί σας όπου κι αν το χρειαστείτε! Αρχική αξία: 6,50 ευρώ/3 τεμ.


Dirty Angel dry shampoo, σε travel size συσκευασία 75ml. Τα ξηρά σαμπουάν σίγουρα τα γνωρίζετε & τα αγαπάτε! Είναι αυτά που μας βγάζουν συχνα απο δύσκολη θέση, όταν θέλουμε να φρεσκάρουμε τα μαλλιά μας χωρίς νερό! Το Dirty angel, είναι η εξέλιξη στα dry shampoo, καθώς εκτός από όλα τα οφέλη των ξηρών σαμπουάν, κάνει και styling. Πρόκειται λοιπόν για ένα μοναδικό προϊόν στο χώρο, που σίγουρα θα αγαπήσετε! Αρχική αξία: 10 ευρώ (75ml)


Kativa oils, τυχαία επιλογή ανάμεσα σε έλαιο macadamia για πλούσια ενυδάτωση, έλαιο κερατίνης για επανόρθωση ή 4 έλαια για θρέψη. Όποιο και αν βρείτε στο πακέτο σας, είναι σε αρκετή ποσότητα για να το χαρείτε όλο το καλοκαίρι! Αρχική αξία: 12 ευρώ (60ml)

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος!
Με κάθε σας αγορά δίνεται 1€ από το Mybeautybox.gr στο Χαμόγελο του παιδιού, στηρίζοντας τη δράση του! Για το λόγο αυτό, το πακέτο βγαίνει σε περιορισμένα τεμάχια και δεν πρέπει να το χάσετε!

Επωφεληθείτε σήμερα, δοκιμάστε μερικά απο τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και μοιράστε κι εσείς… Χαμόγελα!!! Για παραγγελίες κάντε κλικ ΕΔΩ!

The post Limited edition All for Hair box… με Χαμόγελο! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα