Τί προβλέπουν τα άστρα από 13.6 έως 19.6.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Εκδηλώνετε την ευαίσθητη και τρυφερή πλευρά σας, είστε υποχωρητικοί στις επιθυμίες των αγαπημένων σας προσώπων, και αυτό είναι κολακευτικό για το παρορμητικό και εγωιστικό ζώδιό σας! Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει ισορροπία και αρμονία με

τα προσφιλή σας πρόσωπα και τονίζει τη συντροφικότητα έναντι του ανταγωνισμού. Ακολουθείτε το ένστικτό σας, αναλαμβάνετε την ευθύνη των πράξεών σας και ενδυναμώνετε τις οικείες σχέσεις σας, παίρνοντας το τιμόνι για να οδηγήσετε στο μονοπάτι της ευτυχίας. Η υποστήριξή σας τροφοδοτεί την εμπιστοσύνη και την αγάπη, νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά, δίνετε και παίρνετε αγάπη. Εάν λαχταράτε μια μικρή απόδραση από τις υποχρεώσεις σας ή νιώθετε μελαγχολία, αναζητήστε καταφύγιο στο σπίτι σας ή στην άνεση του καναπέ σας με τον αγαπημένο σας, θα γεμίσετε και πάλι τις συναισθηματικές δεξαμενές σας. Η οξυδέρκεια και η πειθώ σας είναι το κλειδί για την επιτυχία σας.

Ο αγγελιοφόρος των θεών, ο Ερμής, βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, βοηθώντας σας να μεταδώσετε με ευχέρεια τις απόψεις σας και να ακονίσετε τις διερευνητικές σας ικανότητες. Αντί να μένετε με τις ώρες στο Facebook, χρησιμοποιήστε θετικά τη δυνατότητα που σας χαρίζει ο Ερμής για να μάθετε μια νέα γνώση, να πάτε ένα ταξίδι, να διαδώσετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες και ειδήσεις, να ακούσετε μουσική ή να ασχοληθείτε με την τεχνολογία. Επίσης, εξερευνήστε νέα μέρη, μέσα και γύρω από την πόλη σας. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε μια νέα δραστηριότητα που ανάβει τη φωτιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να θέλετε να μιλήσετε, αλλά αισθάνεστε ότι οι άλλοι σας ακούνε; Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας ζητά περισσότερη ευγένεια και συμπόνια στις σχέσεις σας. Αντί να βιάζεστε να απαντήσετε, δείξτε ότι νοιάζεστε για τους άλλους ανθρώπους και ότι ενδιαφέρεστε να ακούσετε τι έχουν να σας πουν. Δώστε βάση στα λόγια τους, θα αισθάνονται ότι τους σέβεστε και τους εκτιμάτε. Η θετική ενέργεια της Αφροδίτης, θα σας κάνει να περάσετε διασκεδαστικές καλοκαιρινές βραδιές με τους φίλους σας ή/και τον αγαπημένο σας. Είστε τώρα πολύ κοινωνικοί και οργανώνετε κοινωνικές συνεστιάσεις που θα μείνουν αξέχαστες, τόσο σε εσάς όσο και στους φίλους σας. Μια κουβέντα από το πουθενά θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια ζωντανή και επωφελή συζήτηση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα συνεργασία ή ακόμα και μια νέα αγάπη.

Μόνο θυμηθείτε ότι η αμεσότητα και η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη προσέγγιση. Βάλτε σύστημα και λογική στα οικονομικά σας. Ο Ερμής αναχωρεί από το ζώδιό σας και εγκαθίσταται στον προσγειωμένο δεύτερο οίκο σας. Αντί να κάνετε άσκοπες σπατάλες για την καλοπέρασή σας, δημιουργήστε ένα πρόγραμμα και αναδιοργανώστε τον προϋπολογισμό σας. Είναι πάρα πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από ψώνια για τις διακοπές σας, έτσι προτού πάτε σε ένα κατάστημα, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας. Μη σπαταλάτε τα χρήματά σας σε ακριβά δώρα και πολυτελή αντικείμενα, σκεφτείτε το αύριο και όχι το σήμερα, για να έχετε οικονομικούς πόρους αργότερα, για τις δύσκολες ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιστεύετε στην αξία σας; Τι κάνετε για την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης; Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, του εισοδήματος, σας καλεί στην επανεξέταση της εργασίας σας και του προϋπολογισμού σας. Αμείβεστε σύμφωνα με την αξία σας στη δουλειά σας; Υπάρχουν εργασίες που σας αγχώνουν; Εάν ναι, θα μπορούσατε να μεταβιβάσετε σε κάποιον άλλον κάποια από τα καθήκοντά σας. Προσπαθώντας να τα χειριστείτε όλα μόνοι σας, αυτό σας κάνει λιγότερο παραγωγικούς αλλά και σας κρατά μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πάρτε μια πρωτοβουλία για ένα έργο στην εργασία σας, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια προώθηση και ενδεχομένως ακόμη και σε μια αύξηση.

Συμβουλή: Αν είστε χαμηλών τόνων, κάποιος άλλος θα μπορούσε να ορμήσει και να επωφεληθεί από τις προσπάθειές σας. Διεκδικήστε ό, τι είναι δικαιωματικά δικό σας, ειδικά όταν ξέρετε ότι μπορείτε να αναγνωριστείτε από τους ανωτέρους σας. Η πειθώ και η ευγλωττία σας είναι τα δυνατά σημεία σας κι αυτό χάρη στον Ερμή στο ζώδιό σας που σας χαρίζει το δώρο της καλής επικοινωνίας. Η γοητεία και η εξυπνάδα σας είναι στο απόγειό τους, οπότε αν έχετε ένα σημαντικό μήνυμα να μεταδώσετε ή θέλετε να κάνετε κάποια παρουσίαση, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από την παρούσα. Να είστε τολμηροί, όχι μόνο σε ό, τι λέτε, αλλά και στο πως παρουσιάζετε τον εαυτό σας στον κόσμο. Ίσως κάνετε μια ριζική ανανέωση στην εξωτερική σας εμφάνιση ή αλλάξετε κάποιες από τις ιδέες και τις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μοιραστείτε αυτά τα αισθήματα αγάπης και τρυφερότητας! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αναδεύει τη συμπονετική και προστατευτική πλευρά σας, παρακινώντας σας να ανοίξετε την καρδιά σας και να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια αυθόρμητη έκφραση αγάπης θα μπορούσε να αλλάξει μια πλατωνική σχέση σε κάτι πιο μόνιμο και σταθερό. Προχωρήστε και μη διστάσετε ούτε στιγμή να εκδηλώσετε ό, τι νιώθετε στο βάθος της ψυχής σας, ακόμα κι αν κάποιοι άνθρωποι δεν σας δείξουν ανοιχτά την εκτίμησή τους, πιστέψτε μας, κατά βάθος σας αγαπούν. Μην αφήνετε τα δώρα του ερωτισμού και της αφοπλιστικής γοητείας σας να πάνε χαμένα. Το αστέρι σας λάμπει από ψηλά, κυνηγήστε την τύχη σας και ανοίξτε νέους ορίζοντες στην ερωτική σας ζωή.

Αποβάλετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας και θυμηθείτε: τίποτα δεν χαρίζεται από το σύμπαν, αν δεν προσπαθήσετε! Θύματα ή μεγαλόψυχοι; Καθώς ο Ερμής κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, ήρθε η ώρα να θέσετε προσεκτικά τα όριά σας με κάποια άτομα που σας έχουν προξενήσει πόνο στο παρελθόν. Αν κάποιος δεν σας σέβεται και δεν ανταποδίδει τις καλές πράξεις σας, μπορείτε να κάνετε πίσω με καθαρή συνείδηση. Από την αντίθετη πλευρά, αφήστε ελεύθερη τη γενναιόδωρη φύση σας, βοηθώντας με έναν καλό λόγο σας κάποιον που έχει την ανάγκη σας. Σταματήστε να τιμωρείτε ένα άτομο που δείχνει μετανιωμένο για μια άσχημη ενέργεια του παρελθόντος. Η συγχώρεσή σας είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του δώσετε.

ΛΕΩΝ

Μείνετε στους ήχους της σιωπής και μη βρυχάστε σαν λιοντάρι. Η Αφροδίτη στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, σας κάνει να βλέπετε την αγάπη με ροζ γυαλιά, βάζετε το αντικείμενο του πόθου σας σε έναν θρόνο, δεν θέλετε να δείτε κατάματα την αλήθεια. Δεν διστάζετε να δώσετε αγάπη και φροντίδα στον αγαπημένο σας, είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, αλλά αυτό το μεγαλείο της καρδιάς σας, ίσως να μην εκτιμηθεί από κάποιους ανθρώπους. Φύγετε μακριά από άτομα που σας μεταφέρουν την αρνητική τους ενέργεια και μην πιστεύετε σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Απολαύστε κάτι τόσο απλό, όπως χαλαρώνοντας στο σπίτι σας παρέα με την αγαπημένη σας μουσική ή τα αρωματικά κεριά και ηρεμήστε διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Με την καλλιτεχνική Αφροδίτη σε αυτόν τον ευφάνταστο τομέα του χάρτη σας, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο που θα σας κάνει να λάμψετε. Αφήστε στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και διασκεδάστε με τους φίλους σας, είναι η παρότρυνση του Ερμή στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Έχετε μια ενθουσιώδη και εύθυμη διάθεση, όλοι αναζητούν την παρέα σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε με άτομα με τα οποία μπορείτε να συζητήσετε ανάλαφρα και δεν σας βαραίνουν ψυχικά και συναισθηματικά. Ο αυθορμητισμός σας, σας κάνει να εμπιστεύεστε πάρα πολύ γρήγορα, ειδικά στην αγάπη, έτσι κάντε τις επιλογές σας προσεκτικά. Τώρα δεν είναι η ώρα να δώσετε στον καθένα τη γενναιόδωρη καρδιά σας. Πολλοί άνθρωποι θα σας προσκαλέσουν στον κοινωνικό κύκλο τους, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε με ποιους ταιριάζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ξεχνάτε ποιοι είναι οι σύμμαχοί σας. Ήρθε η ώρα να μην τα κάνετε όλα μόνοι σας και να αφήσετε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας σε άτομα που εμπιστεύεστε. Η Αφροδίτη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, φέρνει κοντά σας φίλους για να σας στηρίξουν και ανθρώπους ικανούς στη δική σας ομάδα. Η αρμονική ενέργεια της Αφροδίτης μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε με ένα ομαδικό έργο με τη βοήθεια ατόμων που έχουν εξειδικευμένη γνώση. Αυτό σημαίνει λιγότερη δουλειά για σας σε μακροπρόθεσμη βάση. Βγείτε έξω και αναζητήστε νέους ανθρώπους, θα μπορούσατε να σφυρηλατήσετε έναν νέο επαγγελματικό σύμμαχο ή να βρείτε μια νέα αγάπη. Άλλωστε όλες αυτές οι νέες γνωριμίες θα σας κάνουν να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα σας. Ο κοινωνικός σας κύκλος όχι μόνο επεκτείνεται αλλά θα γεμίσει πολύ γρήγορα.

Εκτός από τη διασκέδαση με τους φίλους σας και τις χαρούμενες στιγμές με τον κοινωνικό σας κύκλο, μην ξεχνάτε και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ο Ερμής κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και ίσως τελειοποιήσετε τις δεξιότητές σας ή πάτε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Λειτουργείτε με μεγαλύτερη εξυπνάδα και στρατηγική στην εργασία σας, το εύστροφο μυαλό σας βρίσκει λύσεις σε δυσεπίλυτα επαγγελματικά προβλήματα. Ο Ερμής στέλνει επίσης φως στους σημαντικούς άντρες στη ζωή σας και τα παιδιά σας. Αν είστε γυναίκα, βάλτε τον αγαπημένο σας, τον πατέρα σας και τα παιδιά σας στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας, οι συζητήσεις μαζί τους θα σας κάνουν να περάσετε τόσο χαρούμενα και ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Είστε έτοιμοι να φτάσετε στο επόμενο σκαλί της σκάλας της επιτυχίας; Νέες σταθερές, ελίτ κοινωνικές γνωριμίες έρχονται απρόσμενα στη ζωή σας και σας βοηθούν με την ισχυρή επιρροή τους στην εργασία σας, χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Αυτός ο αρμονικός πλανήτης σας βοηθά να γοητεύσετε τους ανωτέρους σας και τους πελάτες σας, δίνοντάς σας μια άνεση και αυτοπεποίθηση, καθώς δείχνετε σε όλους το τι είστε ικανοί να κάνετε. Είναι μια φανταστική εβδομάδα για να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας, να είστε ο ηγέτης στην εταιρεία σας, να λάμψετε με την παρουσία σας. Σας στρώνουν το κόκκινο χαλί!

Δεδομένου ότι η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τη θηλυκή ενέργεια, συνδεθείτε πιο βαθιά με τις σημαντικές γυναίκες στην εργασία σας και τη ζωή σας. Αν θέλετε να επιτύχετε μεγάλα επιτεύγματα, είναι αυτές που θα είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσουν να πάτε ψηλά. Ο Ερμής στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας κάνει περίεργους και ανοιχτόμυαλους, έχετε ιδέες για να ξεφύγετε από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Κοιτάξτε πέρα από την πόλη σας για να προωθήσετε ένα έργο σας ή για να βρείτε μια νέα αγάπη που αφυπνίζει την επιθυμία σας για επικοινωνία και διανοητική διέγερση. Ένας κόσμος νέων δυνατοτήτων ξετυλίγεται μπροστά σας τώρα, έτσι εξερευνήστε ό, τι υπάρχει γύρω σας. Πηγαίνετε ένα ταξίδι για να δείτε φίλους που ζουν σε μακρινές περιοχές. Μπορεί ακόμα να ταξιδέψετε στο Μπαλί ή στη Μόσχα, η ζωή είναι τώρα για σας μια περιπέτεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνεστε εξωστρεφείς και μεγαλόψυχοι, η συμβιβαστική και διπλωματική ενέργεια της Αφροδίτης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας βοηθά να ενώσετε δύο «εμπόλεμες» παρατάξεις μεταξύ τους. Είστε η γέφυρα για αυτούς τους φαινομενικά ασυμβίβαστους ανθρώπους και σας ευγνωμονούν για τη θετική συμβολή σας. Ή κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, θέλετε να ζήσετε νέες εμπειρίες με ένα ταξίδι ή να επεκτείνετε τις γνώσεις σας με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Ίσως ακόμα συναντήσετε την αγάπη των ονείρων σας σε μια άλλη πόλη από τη δική σας ή σε ένα άλλο μέρος του κόσμου. Διασχίζοντας τα σύνορα της χώρας σας ή πηγαίνοντας λίγο πιο μακριά από την πόλη σας, ίσως συναντήσετε κάποιον/α ο οποίος/α θα μπορέσει να ξεκλειδώσει την πόρτα της καρδιάς σας.

Μην ανησυχείτε αν δεν εξελιχθεί αμέσως αυτή η σχέση, ζήστε τις εμπειρίες σας. Με τον Ερμή να κινείται στον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, ο μαγνητισμός και η γοητεία στα λόγια σας, σας κάνουν απλά ακαταμάχητους. Οι άνθρωποι έρχονται δίπλα σας για να σας μιλήσουν ή για να σας ζητήσουν τη γνώμη και τις συμβουλές σας, αλλά μην κάνετε κατάχρηση αυτού του δώρου που σας χαρίζει το σύμπαν. Τρέχοντας για να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες των άλλων, μπορεί και να σας εκμεταλλευτούν. Πριν κινηθείτε να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους, εξασφαλίστε πρώτα ότι οι άλλοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τις συμβουλές και τη γνώμη σας. Αν όχι, φύγετε μακριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκπέμπετε τη σαγηνευτική και μυστηριώδη γοητεία σας, κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί, χάρη στην Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ίσως ακόμα να αποκαλύψετε κάποια κρυμμένα μυστικά, αλλά καλύτερα θα ήταν να αφήσετε τους ανθρώπους να μαντέψουν κάποια πράγματα, δεν χρειάζεται να είστε ανοιχτό βιβλίο. Είστε σε σχέση; Αν νιώθετε να σας καταλαμβάνουν έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, πράγμα λίγο σπάνιο για το ζώδιό σας, δεν χρειάζεται να παλέψετε με τα κύματα, αποσυρθείτε στη γωνία σας και επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας. Επίσης η Αφροδίτη σας βοηθά να διαβάσετε το μυαλό και τις ψυχές των ανθρώπων με ευκολία.

Ίσως αποκαλύψετε τι κρύβεται πίσω από ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό κάποιου/ας που έχετε τον τελευταίο καιρό συνέχεια στο μυαλό σας. Δεν θα θέλατε να μάθετε; Συζητήσεις για σταθερότητα και δέσμευση με τον αγαπημένο σας φέρνει στο προσκήνιο ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων. Είστε ευθείς, ειλικρινείς και εκφραστικοί, θέλετε να μάθετε την αλήθεια. Αν δεν ήσασταν και τόσο εύκολοι σε νέες γνωριμίες, τώρα είστε πιο πρόθυμοι να καλωσορίσετε νέα άτομα στη ζωή σας. Μην κολλάτε σε έναν συγκεκριμένο τύπο ατόμου. Να θυμάστε ότι τις περισσότερες φορές τα αντίθετα είναι που έλκονται μεταξύ τους. Είστε ήδη σε σχέση; Κάντε κάτι ευχάριστο μαζί, οργανώστε τις καλοκαιρινές διακοπές σας ή ξεκινήστε τη συζήτηση για τα κοινά όνειρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι άνθρωποι σας λατρεύουν για την επιμονή σας και την αίσθηση της ευθύνης που έχετε, αλλά τώρα η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να δείξετε την πιο ευαίσθητη και συμπονετική πλευρά σας, να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε. Αντί να αναλώνετε ώρες στη δουλειά σας, επιλέξτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο και σημαντικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το σύντροφό σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε ακριβά δώρα για να εκφράσετε την αγάπη σας και την εκτίμησή σας. Πάρτε ένα απλό τηλέφωνο και ξεκινήστε μια εγκάρδια συνομιλία. Μήπως έχετε ξεχάσει να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας σε κάποιον που σας βοήθησε πρόσφατα; Ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» σημαίνει πολλά περισσότερα από όσο νομίζετε.

Ίσως ακόμα προσπαθήσετε να κάνετε τη σχέση σας επίσημη. Έχετε σκεφτεί μήπως είναι ακόμα νωρίς; Επειδή νιώθετε το πρόσωπο αυτό πολύ κοντά σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε. Πατώντας τα φρένα δεν είναι και κακή ιδέα. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες με τον σχολαστικό Ερμή να κινείται στον αναλυτικό έκτο οίκο σας, ο οποίος αξιώνει από εσάς να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Λειτουργώντας με ορθολογισμό και πειθαρχία, θα αποπερατώσετε έργα και υποχρεώσεις που εκκρεμούν και θα καθαρίσετε τον αέρα για να είστε ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την ευεξία σας, ξεκινήστε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή ασχοληθείτε με τη γιόγκα για την ηρεμία του μυαλού και της ψυχής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε κολλημένοι σε μια αποτελμάτωση; Μην αφήνετε τη ρουτίνα να σκοτώνει τη χαρούμενη διάθεσή σας και αλλάξτε την καθημερινότητά σας. Η Αφροδίτη στον καθημερινό έκτο οίκο σας, σας υπενθυμίζει ότι μικρά διαλείμματα από τη δουλειά σας και τις καθημερινές υποχρεώσεις σας είναι αναζωογονητικά για την ευεξία σας. Αντί να τρώτε το μεσημεριανό σας γεύμα στο γραφείο σας και πάλι, δοκιμάστε ένα νέο εστιατόριο που άνοιξε δίπλα ή ξεκινήστε Pilates που θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια. Αν δεν έχετε βρει το σωστό γυμναστήριο, ξεκινήστε την έρευνα. Περιηγηθείτε σε κάποια γυμναστήρια για να βεβαιωθείτε ότι η ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη και χαλαρωτική. Επίσης, ομορφύνετε το περιβάλλον σας, θα αλλάξει τη διάθεσή σας. Μια ανθοδέσμη ή ένας πίνακας στο γραφείο σας θα σας ηρεμήσουν ψυχικά από το άγχος και την καθημερινή πίεση.

Ο Ερμής περιοδεύει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας βοηθά να ανακάμψετε από την κακή σας διάθεση, να δείτε πιο αισιόδοξα και χαρούμενα τον έρωτα και τη ζωή. Αν είχατε μελαγχολία και απογοήτευση τον τελευταίο καιρό, ετοιμαστείτε να γιορτάσετε τη συναισθηματική και ψυχική σας ανανέωση. Ειλικρινείς συζητήσεις με τον αγαπημένο σας, σας κάνουν να νιώθετε ανακούφιση από τις προκλήσεις. Αν είστε μόνοι, έχετε μια ανέμελη επικοινωνιακή διάθεση, σαγηνεύετε με μια κουβέντα σας. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να διασκεδάσει, να φλερτάρει και να παίξει. Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας και λάβετε υπόψη σας ότι όλοι οι άνθρωποι θα μπορέσουν τώρα να πάρουν αρκετά από εσάς!

ΙΧΘΥΣ

Ανάψτε το φως της αγάπης! Η ρομαντική Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ενθαρρύνει να είστε πιο εκδηλωτικοί με αυτούς που λατρεύετε. Θα πρέπει όμως να δείξετε την ίδια αγάπη και στον εαυτό σας. Νιώθοντας ήρεμοι και ισορροπημένοι μέσα σας, αυτό αντανακλάται και εξωτερικά, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές σας και ο αγαπημένος σας να αντιληφθούν την παιχνιδιάρικη και παθιασμένη πλευρά σας. Συμβουλή: Αντί να αναζητάτε την τελειότητα από τους ανθρώπους, βλέποντας την αγάπη με ροζ γυαλιά και αρνούμενοι να αποδεχτείτε την πραγματικότητα, θα πρέπει να καταλάβετε ότι αγαπάτε πραγματικά κάποιον/α έτσι όπως πραγματικά είναι, για τον καλύτερο και τον χειρότερο εαυτό του. Και αν είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο να χειριστείτε το πρόσωπο που αγαπάτε, καλύτερη η ελευθερία σας.

Γίνεστε ο κοινωνικός διοργανωτής, συγκεντρώνετε τους φίλους σας στο σπίτι σας για ατελείωτες συζητήσεις μέχρι το πρωί, χάρη στον Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Είστε χαρούμενοι και εκφραστικοί, αισθάνεστε ήρεμοι και ονειρεύεστε τις διακοπές σας ή να κάνετε μια κοντινή απόδραση να επισκεφτείτε έναν φίλο που έχετε να δείτε καιρό. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας στην κουζίνα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με τη μαγειρική φινέτσα σας. Μιλήστε με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, αφήνοντας πίσω σας τις δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος. Αλλά μια προειδοποίηση: Ο Ερμής θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο την κυκλοθυμική πλευρά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσωπικό χρόνο στο πρόγραμμά σας, ώστε να μην καταλήξετε να επιτεθείτε σε άτομα που δεν σας φταίνε.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 13.6 έως 19.6.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, το φως, facebook, νέα, ειδήσεις, ευγένεια, ειλικρίνεια, εμφάνιση, ροζ, σημαίνει, βγείτε, φως, επιρροή, εταιρεία, πηγαίνετε, συγκεκριμένο, εκκρεμότητες, pilates, σταση εργασιας, Καθεδρικός του Αγίου Βασιλείου, ωροσκοπιο, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, αξια, βικυ σταματη, φωτια, η ζωη, βγείτε, οξυδερκεια, δυνατα, επιθυμιες, μπαλι, αγγελιοφορος, αφροδιτη, γιογκα, γνωμη, γνωση, γυναικα, γωνια, δουλεια, δωρα, εργασια, ηγετης, καθημερινη, μαγειρικη, μουσικη, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, πιεση, προγραμμα, τηλεφωνο, τυχη, φως, ωρα, αγαπη, αγχος, αυξηση, αναμνησεις, απλα, αρμονια, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, πηγαίνετε, βικυ, βιβλιο, βικυ χατζηβασιλειου, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γεφυρα, γυαλια, γοητεια, δευτερο, δεξαμενες, δυνατοτητα, δειτε, δικη, δειχνει, δωρο, ευχαριστο, ευκολο, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκτιμηση, εκφραση, ελευθερια, εβδομαδα, ενεργεια, εργα, ενστικτο, εμφάνιση, επικοινωνια, επιρροή, επιτυχια, επιθυμια, ερευνα, ερθετε, ερμης, ερχονται, εταιρεία, ευεξια, ευθυνη, τεχνολογια, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ιδεα, ιδεες, ιδια, ηρεμια, θετικη ενεργεια, οικο, ισορροπια, κερια, κυματα, κουζινα, κυκλος, λεπτομερειες, λιονταρι, λογια, λογο, μακρια, μεχρι το πρωι, μοσχα, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, ορια, παιδια, παρουσιαση, περιβαλλον, πειθαρχια, ροζ, προβληματα, πορτα, πρωι, συγκεκριμένο, συζητηση, συνεχεια, σπιτι, στην κουζινα, συμπαν, τι ειναι, το φως, φυση, χατζηβασιλειου, ψωνια, ομορφα, ωρες, αντρες, ασφαλεια, ασχημη, ευχερεια, ειλικρινεις, ευγένεια, γνωσεις, καρδια, μπροστα, οψεις, πληροφοριες, σημαίνει, σκοτωνει, σωστο, ταξιδι, θετικα, ψυχες
Τυχαία Θέματα