Bruzzoni – Η οδοντόβουρτσα που απογειώνει το design του μπάνιου σας

Κυκλοφόρησε μόλις το Δεκέμβριο του 2016 και ήδη έχει ξεχωρίσει ως ένα από το κομψότερα αντικείμενα μπάνιου από το περιοδικό διακόσμησης χώρου Residence. Αποτελεί αντικείμενο συζήτησης των μέσων μαζικής ενημέρωσης των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών χωρών (βλ. Γαλλία, Ιταλία, Σουηδία κ.α.). Δεν υπάρχει άνθρωπος που αντικρίζοντας την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni να μη μένει έκπληκτος από το μοναδικό design

της και την απαράμιλλη, minimal αισθητική της.

Ομολογουμένως, τοποθετώντας την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni δίπλα στο νιπτήρα του μπάνιου σου βλέπεις με άλλα μάτια πια τον συγκεκριμένο χώρο.

Οι εμπνευστές και δημιουργοί της Krister και Jenny Mossberg επιδίωκαν με την κυκλοφορία της Bruzzoni να δημιουργήσουν ένα πολυτελές μα συνάμα προσιτό αντικείμενο.

Η οδοντόβουρτσά μας είναι ένα αντικείμενο που χρησιμοποιούμε καθημερινά και οι περισσότεροι από εμάς δεν δίνουμε σημασία στην αισθητική αλλά στη λειτουργικότητα και πρακτικότητά του. Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni μας αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε το συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το χώρο του μπάνιου μας.


Έως τώρα το ποτηράκι όπου τοποθετούνταν οι οδοντόβουρτσες ήταν κάτι το απαρατήρητο έως και αντιαισθητικό στο μπάνιο μας. Με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni όλα αλλάζουν. Το μοντέρνο design της μας συνεπαίρνει στον κόσμο της πολυτέλειας.

Η πρώτη σειρά που κυκλοφόρησε με τίτλο “The Wall Street Collection” διατίθεται σε 2 χρώματα: λευκό με ασημί λεπτομέρειες και μαύρο με rose gold λεπτομέρειες. Η βάση της έχει δερμάτινη επένδυση που δίνει αίσθηση πολυτέλειας και στην υφή της. Αναμένεται να λανσαριστούν κι άλλα σχέδια μέσα στο 2017.

Φυσικά, δεν υστερεί σε τίποτα σε ό,τι αφορά στον βασικό λόγο δημιουργίας της που φυσικά δεν είναι διακοσμητικός.

Με κεφαλή που αγγίζει τις 8000 στροφές/λεπτό η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni χαρίζει σίγουρα το πιο λαμπερό χαμόγελο που είχαμε ποτέ.

Την παραλαμβάνεις σε ένα υπέροχο κουτί, στο οποίο περιέχονται ένα τσαντάκι μεταφοράς, ιδανικό για τις καλοκαιρινές διακοπές που ήδη ξεκίνησαν αλλά και για όλες και όλους εσάς που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας αναγκάζουν να φτιάχνετε συχνά τη βαλίτσα σας.

Επιπλέον, περιλαμβάνει φορτιστή ο οποίος έρχεται συμβατός με τις πρίζες τοίχου αναλόγως με τη χώρα αποστολής, ενώ υπάρχει ειδική θήρα USB που καθιστά τον επαναφορτισμό της τόσο εύκολο από οποιαδήποτε διαθέσιμη ηλεκτρική συσκευή νέας γενιάς (laptop, τηλεόραση). Φυσικά, υπάρχει ειδική θήκη για την προστασία της κεφαλής κατά τη μεταφορά και ένα ανταλλακτικό για την πρώτη αλλαγή μετά το πέρας 3 μηνών χρήσης ως είθισται.

Για όλα αυτά και για ακόμη περισσότερο που δεν περιγράφονται με λόγια η Bruzzoni είναι κάτι παραπάνω από μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.

Κίνα, Xονκ Κόνγκ, Κορέα, Μέση Ανατολή, Αυστραλία, Ιταλία, Γαλλία και Σουηδία υποκλίνονται ήδη στο αξεπέραστο design της.

Θα τη βρείτε ηλεκτρονικά στο www.bruzzoni.com

The post Bruzzoni – Η οδοντόβουρτσα που απογειώνει το design του μπάνιου σας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα