6 σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε νυφικά εσώρουχα

Τα ποιοτικά και άνετα νυφικά εσώρουχα θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνουν να φαίνεστε ακόμα πιο όμορφη την μεγάλη ημέρα. Αυτα είναι τα 6 σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε νυφικά εσώρουχα.

1 Το χρώμα των εσωρούχων: Η ποικιλία των χρωμάτων είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι νομίζετε αλλά η καλύτερη επιλογή είναι είτε ένα κλασικό λευκό είτε ένα μπεζ.

3 Τα υλικά: Αγοράστε σουτιέν από απαλό ύφασμα όπως σατέν ή λίκρα. Αν υπάρχουν διαφάνειες στο νυφικό (για παράδειγμα κάτω από το στήθος) δεν πρέπει να φαίνεται η άκρη των εσωρούχων. Αγοράστε πολλών ειδών διαφορετικά σουτιέν και δοκιμάστε ποιο ταιριάζει καλύτερα με το νυφικό σας και κάνει καλύτερη εφαρμογή.

3 Την εφαρμογή: Προτιμήστε ένα νυφικό σλιπάκι με πολύ καλή εφαρμογή, ή κάποιο string για να είστε εντελώς άνετη όλες τις ώρες και να μη χρειάζεται να επισκέπτεστε το μπάνιο κάθε πέντε λεπτά για να διορθώσετε τη θέση του εσώρουχου σας. Παίρνετε μαζί σας το καλσόν και τα νυφικά εσώρουχα που θα φορέσετε τη μέρα του γάμου σας, μαζί σας σε όλες τις πρόβες του νυφικού. Έχει μεγάλη διαφορά πως εφαρμόζει το νυφικό με διαφορετικά εσώρουχα.

4 Την πρόβα: Αρκετές μέρες πριν τη μέρα του γάμου σας κάντε μία συνολική πρόβα με όλα τα νυφικά αξεσουάρ που θα φορέσετε τη μέρα του γάμου σας. Σιγουρευτείτε ότι νοιώθετε άνετα, ότι δε διαγράφονται τα νυφικά σας εσώρουχα και ότι το καλσόν δε σας «κόβει» στη μέση.

5 Το κράτημα: Το σουτιέν πρέπει να κρατά σταθερό το στήθος. Πιθανότατα θα θελήσετε να φορέσετε ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα, όπως τα σουτιέν τριών τετάρτων, για να είστε αισθησιακή την πρώτη νύχτα του γάμου, αλλά το σημαντικότερο είναι να εξασφαλίσετε σταθερότητα για τις προηγούμενες ώρες. Αν έχετε βαρύ στήθος και επιμένετε σε ένα αποκαλυπτικό εξώπλατο, φροντίστε το μπούστο του νυφικού να υποστηρίζει σφιχτά το στήθος σας.

6 Τη φινέτσα: Σε καμία περίπτωση μην καταφύγεε στις διάφανες τιράντες σιλικόνης για τον στηθόδεσμο νομίζοντας ότι κανείς δεν θα τις προσέξει σε ένα στράπλες νυφικό. Το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς απογοητευτικό.

Επιλέξτε εσώρουχα από τα Women’Secret για νιώθετε όμορφη, άνετη και sexy την πιο λαμπερή ημέρα της ζωής σας! Σοφιστικέ και sexy, η bridal συλλογή της Women’Secret κινείται στη χρωματική παλέτα του λευκού, του nude αλλά και του διαχρονικού μαύρου, φλερτάροντας με τη δαντέλα και το μετάξι.


Που θα βρείτε τα καταστήματα Women’Secret
Εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος
Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, ΑιγάλεωΕμπορικό κέντρο Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών Κόρινθος
Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 126

The post 6 σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε νυφικά εσώρουχα appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Omorfa Mystika