6 σημάδια που δείχνουν ότι είστε σε έναν δυστυχισμένο γάμο

Ποια είναι τα σημάδια που μαρτυρούν ότι η σχέση σας δεν προχωρά καλά και είστε σε ένα δυστυχισμένο γάμο;

1 Δεν συζητάτε μεταξύ σας
Είτε έχετε ένα θετικό νέο από τη δουλειά είτε είστε χαρούμενοι για κάτι άλλο αντί να το μοιραστείτε με το σύζυγό σας το συζητάτε με φίλους, γιατί οι ανάγκες σας καλύπτονται εκτός γάμου. Όταν οι μόνες συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στους συζύγους έχουν να κάνουν με ζητήματα της καθημερινότητας και υποχρεώσεις, τότε αυτό είναι ένα πρώτο σημάδι ότι υπάρχει πρόβλημα. Επιπρόσθετα, όταν οι φίλοι σας είναι τα πρώτα άτομα στα οποία θα τρέξετε για να πείτε οτιδήποτε σας

προβληματίζει αυτό δείχνει ότι τη θέση του συζύγου την έχει πάρει κάποιος άλλος.

2 Καλύπτετε τις ανάγκες των άλλων παραβλέποντας τις δικές σας
Είναι πολλές οι γυναίκες που παραμένουν σε γάμους μόνο και μόνο για να φροντίζουν όλους τους άλλους (συνήθως τα παιδιά). Οι γυναίκες αυτές παραβλέπουν τις δικές τους ανάγκες βάζοντας σε προτεραιότητα τη φροντίδα των άλλων μόνο και μόνο για να μην έρθουν αντιμέτωπες με τα προβλήματα του γάμου τους.

3 Η απόσταση μεταξύ σας συνεχίζει να μεγαλώνει
Κάθε γάμος περνά και περιόδους δύσκολες. Όταν όμως οι σύζυγοι είναι ενωμένοι και αγαπημένοι προσπερνούν τις δυσκολίες με το λιγότερο επώδυνο τρόπο. Εάν όμως όσο περνάει ο καιρός η απόσταση μεγαλώνει και η κατάσταση χειροτερεύει, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μια απλή δυσκολία, αλλά ότι υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα.

4 Αποφεύγετε να περάσετε χρόνο μόνο με τον σύζυγό σας
Ο άνθρωπος που κάποτε δεν αποχωριζόσασταν και θέλατε να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας μαζί του, πλέον μοιάζει με έναν ξένο. Αποφεύγετε να περνάτε χρόνο μαζί του ενώ νιώθετε πως η παρουσία του όχι μόνο δεν σας καλύπτει συναισθηματικά, αλλά σας εκνευρίζει και συχνά οδηγείστε σε καβγάδες. Είναι εμφανές πως δεν αισθάνεστε οικειότητα και ασφάλεια μαζί του και όταν αυτά τα στοιχεία απουσιάζουν από μία σχέση, η ευτυχία είναι μάλλον μακριά.

5 Δεν γελάτε μεταξύ σας
Το γέλιο δίνει ζωή και όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό, είναι πολύ σημαντικό να γελάτε με τον άνθρωπο με τον οποίο περνάτε την καθημερινότητά σας. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο, ότι οι έρευνες δείχνουν ότι τα ζευγάρια που κάνουν παρέα και γελάνε ο ένας με τον άλλο, είναι και πιο ευτυχισμένα.

6 Δεν αποτελείται προτεραιότητα
Όταν λοιπόν σταματά να είστε προτεραιότητα και αρχίζουν να έχουν περισσότερη σημασία στη ζωή σας άλλα πρόσωπα εκτός από το σύζυγό σας, τότε είναι πολύ δύσκολο να παραμείνετε ενωμένοι για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες.

Το μυστικό

Δεν κάνετε σεξ και αυτό είναι βασικός παράγοντας για να πάει η σχέση από το κακό στο χειρότερο.

The post 6 σημάδια που δείχνουν ότι είστε σε έναν δυστυχισμένο γάμο appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα