Μέθοδος Bag-in-Bag: Τακτοποιήστε τις τσάντες σας ακόμη κι αν έχετε μικρό χώρο

Οι τσάντες δεν είναι μόνο απλά αξεσουάρ, είναι απαραίτητο κομμάτι στη ζωή μας.

Χωρίς αυτές που θα βάζαμε το πορτοφόλι μας, το κινητό, τα γυαλιά ηλίου και μαντηλάκια για τα χέρια; Εάν έχετε πολλές τυχαίες τσάντες, κουτιά και σακίδια δείτε πώς να τις τακτοποιήσετε

Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο Bag-in-Bag
Εάν έχετε πολλές τυχαίες τσάντες, κουτιά και σακίδια, βάλτε τη μία μέσα στην άλλη, ώστε κάθε στοιχείο να λειτουργεί και ως μονάδα αποθήκευσης. Αυτό θα εξοικονομήσει πολύ χώρο στα ράφια σας και θα διατηρήσει τα πράγματα καθαρά τόσο στην όψη όσο και πρακτικά. Προσπαθήστε επίσης να τα

οργανώσετε ανά τύπο σάκου: οι χάρτινες τσάντες, τα σακίδια, τα πορτοφόλια και οι τσάντες πρέπει να αποθηκεύονται ξεχωριστά.

Βάλτε τις τσάντες σας σε θήκες
Για να τις ξεχωρίζετε τοποθετήστε τες σε κάθετες θήκες, που πιάνουν λίγο χώρο στη ντουλάπα σας.

Μην πετάτε τις παλιές σας μαξιλαροθήκες
Αν δεν έχετε την μαλακή τσάντα που έρχεται μαζί με την τσάντα σας σαν κάλυμμα όταν την αγοράζετε, μία μαξιλαροθήκη μπορεί να δουλέψει κατάλληλα, κρατώντας τις τσάντες σας φρέσκιες και προστατευμένες. Μην τοποθετείτε τις τσάντες σας σε πλαστικές σακούλες, ειδικά αν είναι δερμάτινες ή suede.

Φροντίζετε τις τσάντες σας
Εάν δώσετε στη δερμάτινη τσάντα σας τη δέουσα προσοχή, τότε να είστε σίγουρες ότι θα την έχετε για πολλά πολλά χρόνια. Πριν την τοποθετήσετε στον χώρο αποθήκευσης, σκουπίστε την με ένα βαμβακερό πανί. Στην αγορά υπάρχουν ειδικά καθαριστικά για δέρματα που θα σας βοηθήσουν να την διατηρήσετε καθαρή χωρίς να τη φθείρετε. Προσοχή! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν χημικά καθαριστικά που είναι κατάλληλα για τις δουλειές του σπιτιού.

Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό είναι να μην την αφήνετε ποτέ κάτω στο πάτωμα. Εκτός του ότι θα λερωθεί υπάρχει και ο κίνδυνος να γδαρθεί ο πάτος της! Καλύτερα να την ακουμπάτε στα πόδια σας εάν δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος χώρος.

The post Μέθοδος Bag-in-Bag: Τακτοποιήστε τις τσάντες σας ακόμη κι αν έχετε μικρό χώρο appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα