Προσωρινό θέμα με εγγραφές και emails

Το GameWorld μεταφέρεται σε νέους SSD σκληρούς δίσκους. Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα τότε βρίσκεστε ακόμη στον παλιό server. [UPDATE]

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι μετά το μαζικό email που στείλαμε στη βάση χρηστών μας στις αρχές Σεπτεμβρίου, το GameWorld έχει μπλοκαριστεί προσωρινά από τους mail servers των Yahoo,

Gmail και Hotmail. Μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα αυτό, αντιμετωπίζουμε τα παρακάτω δύο θέματα:
- Οι εγγραφές στο site δεν γίνονται αυτόματα αλλά τις ενεργοποιούμε χειροκίνητα.
- Δεν μπορούμε να λάβουμε και να στείλουμε emails στους κατόχους Yahoo, Gmail και Hotmail.

Το πρόβλημα είναι προσωρινό και πιστεύουμε ότι θα έχει λυθεί την Δευτέρα. Επομένως, όσα emails έχετε στείλει εδώ και μία εβδομάδα στο [email protected] (για συνεργασία με το site ή άλλες προτάσεις/παρατηρήσεις) ή στα προσωπικά emails των συντακτών του GameWorld και δεν έχετε λάβει απάντηση, παρακαλούμε προωθήστε τα ξανά όταν θα υπάρξει νέα ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σχετικά με τις νέες εγγραφές μελών, ενεργοποιούμε όλα τα accounts χειροκίνητα. Σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα εγγραφής στείλτε μας μήνυμα στο Facebook.com/GameWorldgr (πάνω δεξιά υπάρχει η σχετική επιλογή για "Μήνυμα" ("Message") προς την σελίδα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ακριβώς επειδή η βάση χρηστών του GameWorld είναι τεράστια (28.000 μέλη) και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να υπάρξουν reports σε emails, σκεφτόμαστε σοβαρά το ενδεχόμενο να μην αποστείλουμε ξανά μαζικό email. Πολύ απλά πιστεύουμε ότι το site, το Facebook και το YouTube επαρκούν σήμερα πλήρως για να ενημερωθούν οι εγγεγραμμένοι χρήστες μας, ακόμα κι αν έχουν καιρό να μπουν στο site.

Αναβάθμιση του server
Παράλληλα με την επίλυση του προβλήματος, θα αναβαθμίσουμε τον server μας με τα εξής:
- 32GB RAM (από 16GB) που είχαμε προηγουμένως
- 2 SSD σκληρούς δίσκους των 120GB ο καθένας
- Αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση Joomla
- Αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του JomSocial, με περισσότερες επιλογές στο Community

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και αναμείνατε για το νέο upgrade.

[UPDATE] Το GameWorld μεταφέρεται σε νέο server. Για τις επόμενες ώρες παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε το forum διότι τα σχόλιά σας δεν θα διατηρηθούν. Το πρωί η μεταφορά θα έχει ολοκληρωθεί όταν και θα δείτε το νέο μήνυμα, επομένως θα μπορείτε και πάλι να αφήσετε τα μηνύματά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα