Xbox One: Beta console

Δείτε το dashboard και το multitasking της κονσόλας μέσω ενός βίντεο που διέρρευσε.

Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ακόμα ερασιτεχνικό βίντεο, στο οποίο μπορείτε να δείτε το νέο dashboard του Xbox One.

Σύμφωνα με το Engadget, το παρακάτω βίντεο διάρκειας δύο λεπτών δημοσιεύθηκε από έναν Youtuber με όνομα Jackson Carter. Όπως θα δείτε παρακάτω ο Carter, που όπως φαίνεται έχει στη κατοχή του ήδη μια beta έκδοση της κονσόλας, δείχνει πρώτα

το χειριστήριο και έπειτα την κονσόλα, για να διώξει μάλλον τις αμφιβολίες όσων πιστεύουν ότι δεν είναι αληθινά όσα παρουσιάζονται. Τόσο το gamepad, όσο και η ίδια η κονσόλα, έχουν αυτοκόλλητα πάνω τους, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια τον ακριβή λόγο.

{youtube}QDlPs7Xx2gA|500|300{/youtube}

Ο Carter στη συνέχεια δείχνει το νέο user interface του Xbox One, που θυμίζει αυτό των Windows 8, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να δείτε την εναλλαγή μεταξύ του Ryse: Son of Rome και του dashboard, πατώντας απλά το Home button. Βέβαια, δεν έδειξε gameplay από το συγκεκριμένο παιχνίδι ή από οποιοδήποτε άλλο. Λόγος γίνεται επίσης για την λέξη "Bing" (σημείωση: η μηχανή αναζήτησης της Microsoft) που αναφέρεται στο τέλος του βίντεο, με πολλούς να εικάζουν ότι δε πρόκειται για μια ερασιτεχνική απόπειρα, αλλά για μια προσπάθεια της Microsoft να διαφημίσει τις υπηρεσίες της πλαγίως. Κάτι τέτοιο βέβαια θα ήταν λίγο παρατραβηγμένο.

Όπως τονίζει ο Carter και όπως φαίνεται και στο βίντεο, η κονσόλα που έχει στα χέρια του είναι σε beta μορφή. Δε γνωρίζουμε αν την παρέλαβε από κάποιον εσωτερικό υπάλληλο της Microsoft που είναι στο beta testing της κονσόλας ή αν ο ίδιος είναι ένας από τους υπαλλήλους του προγράμματος και την έχει στα χέρια του για να την δοκιμάσει και να αναφέρει τυχόν bugs. Μάλλον ισχύει το πρώτο, ειδάλλως ίσως να είχε και νομικά προβλήματα με την εταιρεία.

Το βίντεο του άρθρου ενδέχεται να διαγραφεί από το Youtube. Σε αυτή τη περίπτωση θα γίνει ανανέωση του link με κάποιο που λειτουργεί, αν αυτό είναι δυνατό.

Το Xbox One θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου σε 13 χώρες στην τιμή των 500 ευρώ. Για την Ελλάδα αναμένουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα