Ο δημιουργός του Assassin's Creed υπέρ των ψηφιακών αγορών

"Ας μην είμαστε υποκριτές, στο μέλλον δεν θα υπάρχουν δισκάκια".

Ο Patrice Désilets, δημιουργός της πασίγνωστης σειράς Assassin's Creed και πλέον πρώην στέλεχος της Ubisoft, τάχθηκε υπέρ των ψηφιακών downloads, τα οποία πιστεύει ότι θα αντικαταστήσουν τα DVD και τα Blu-ray στις κονσόλες.

"Το μέλλον θα είναι ψηφιακό. Δεν το καταλαβαίνουμε τώρα αλλά βρισκόμαστε στα μισά του να γίνει κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι μερικοί

αγοράζουν ακόμα CD και βυνίλια αλλά κανείς δεν κατηγορεί π.χ. την Apple λόγω του iTunes. Είναι κάπως υποκριτικό (σ.σ. να μην παραδεχτούμε την μετάβαση αυτή)" δήλωσε ο Désilets που πιστεύει στην αρχική πολιτική της Microsoft. Η πολιτική της Microsoft για το Xbox One το οποίο γνωρίζαμε αρχικά ότι δεν θα υποστήριζε μεταχειρισμένα και θα έπρεπε να συνδεθεί μία φορά ανά 24 ώρες δεν έγινε δεκτή από τους gamers. "Η Microsoft προσπάθησε να κάνει κάτι το διαφορετικό, τα μηνύματα που πέρασε δεν ήταν τα καλύτερα (όπως η απαραίτητη σύνδεση ανά 24 ώρες) κι έτσι δεν λήφθηκαν σωστά. Αλλά στην τελική πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα αγοράζετε τα games στο PSN για το PlayStation 4 και στο Xbox Live για το Xbox One".

Καταλήγοντας, ο Patrice Désilets έκανε την διαπίστωση: "Όλα αυτά τα καταστήματα πώλησης video games και μουσικής δεν είναι τυχαίο το ότι κλείνουν. Ο κόσμος δεν τα επισκέπτεται πια".

Εσείς τι πιστεύετε; Μπορεί μια online αγορά να αντικαταστήσει την φυσική παρουσία δίσκου, ο οποίος έχει συλλεκτική αξία, ενώ παράλληλα γίνεται ταχύτερα install; Και πιστεύετε αντίστοιχα ότι οι ψηφιακές αγορές θα αντικαταστήσουν τα δισκάκια λόγω της αμεσότητάς τους;

Keywords
Τυχαία Θέματα