Το Carmageddon για κινητά δωρεάν

Από σήμερα και για όλο το Σαββατοκύριακο δωρεάν για iOS και Android.

Η Βρετανική εταιρία ανάπτυξης Stainless Games γιορτάζει τα 16 χρόνια από την ίδρυσή της χαρίζοντας το παρθενικό της δημιούργημα, που δεν είναι άλλο από το διαβόητο Carmageddon. Μπορεί όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1997 να γνωρίζαμε ήδη την βίαιη πλευρά των video games,

με πρώτο και καλύτερο παράδειγμα τη σειρά Mortal Kombat, αλλά το Carmageddon κατάφερε -αναμφίβολα- να ανεβάσει τον πήχη.

Ο λόγος ήταν ότι έδινε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος σε αγώνες αυτοκινήτων όπου μπορούσατε να κερδίσετε πόντους πατώντας πεζούς, σε ένα παιχνίδι που την εποχή εκείνη κατάφερε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας σε χρόνο ρεκόρ. Σε αυτή την αναβίωση του Carmageddon περιέχονται 36 αγώνες στο career mode, οι οποίοι είναι χωρισμένοι σε 11 περιβάλλοντα. Επιπροσθέτως θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 30 αυτοκίνητα, τα οποία ξεκλειδώνονται σταδιακά.

{youtube}jKjEfS0IRT8|400|300{/youtube}

Από σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου, θα μπορείτε να κατεβάσετε το Carmageddon εντελώς δωρεάν στα κινητά με λειτουργικό σύστημα iOS και Android.

Keywords
Τυχαία Θέματα