Ακυρώθηκε το World of Darkness

Απολύσεις στην CCP Atlanta.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους θαυμαστές των vampires, καθώς η CCP ανακοίνωσε ότι σταματάει την ανάπτυξη του World of Darkness, το οποίο ήταν ένα MMORPG που θα βασιζόταν στο σύμπαν του Vampire:

The Masquerade, ενός από τα πιο αγαπητά pen 'n' paper που δημιούργησε ο Mark Rein Hagen το 1991 με την White Wolf Publishing. Η ακύρωση του project είχε ως αποτέλεσμα να απολυθούν 56 υπάλληλοι της CCP Atlanta, ενώ όπως αναφέρεται, οι εναπομείναντες υπάλληλοι του studio στην Ατλάντα θα επικεντρωθούν στα Eve Online, Dust 514 και Eve Valkyrie.

Ο Hilmar Veigar Petursson που έχει τον ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου στην CCP, δήλωσε χαρακτηριστικά για το γεγονός: "Η απόφαση να δώσουμε τέλος στην ανάπτυξη του World of Darkness είναι μια από τις δυσκολότερες που έχω πάρει ποτέ. Λυπάμαι που δε μπορέσαμε να σας προσφέρουμε την εμπειρία που ονειρευόμασταν. Ονειρευτήκαμε ένα παιχνίδι που θα σας μετέφερε ολοκληρωτικά στον κόσμο του World of Darkness, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι προσπάθειές μας δεν ήταν αρκετές. Ελπίζουμε μια μέρα να μπορέσουμε να επανορθώσουμε."

Το παρακάτω τρέιλερ που προβλήθηκε στην EVE Fanfest 2012 παρουσιάζει τον σκοτεινό κόσμο του World of Darkness:

{youtube}Vnoa2YygTbg|500|300{/youtube}

To World of Darkness θα ήταν ένα sandbox MMORPG με στοιχεία survival, στα χνάρια των DayZ και του Rust, αλλά θα λάμβανε χώρα στο σύμπαν του Vampire: The Masquerade. Θα σας έδινε την δυνατότητα να επιλέξετε να παίξετε είτε ως βαμπίρ, είτε ως άνθρωπος και θα μπορούσατε να έχετε επίδραση στην πολιτική και κοινωνική ζωή του κόσμου. Ανακοινώθηκε πρώτη φορά το 2006, ενώ πέρασε σε full ρυθμούς ανάπτυξης το 2009. Ελπίζουμε στο μέλλον να καταστεί δυνατό να συνεχιστεί η ανάπτυξή του, γιατί η ιδέα ενός Vampire: The Masquerade ΜΜΟ έχει τρομερό ενδιαφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα