Η Alpine σχεδιάζει να κυκλοφορήσει aftermarket CarPlay σύστημα αυτό το φθινόπωρο

22:30 14/4/2014 - Πηγή: TechFan

Σε μια αγορά που κατακλύζεται από πολλές λύσεις infotainment, το CarPlay της Apple επιτρέπει σε μια συσκευή iOS να αναλάβει το στερεοφωνικό σύστημα του οχήματος και να παρέχει στους οδηγούς πρόσβαση στο Siri, στη μουσική, στις κλήσεις και σε πολλά άλλα. Τα άσχημα νέα βέβαια, είναι ότι θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο με ένα συμβατό σύστημα infotainment για να χρησιμοποιήσετε το CarPlay. Όπως αποδεικνύεται οι χρήστες θα

είναι σε θέση να προσθέσουν το CarPlay της Apple σε κάθε αυτοκίνητο ξεκινώντας από το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με μια έκθεση του Nikkei το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Alpine Electronics σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα σύστημα στερεοφωνικό αυτοκινήτου στην αγορά αυτό το φθινόπωρο, που θα περιλαμβάνει υποστήριξη του CarPlay. Το σύστημα θα εγκατασταθεί στην κονσόλα του αυτοκινήτου όπως ακριβώς τα σημερινά aftermarket συστήματα και θα χρησιμοποιήσει σύμφωνα με πληροφορίες μια ενσύρματη σύνδεση αντί Bluetooth για να συνδεθεί με συσκευές iOS της Apple.

Η έκθεση σημειώνει ότι το σύστημα της Alpine κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η πρώτη aftermarket λύση που θα είναι συμβατή με το CarPlay και θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο στις ΗΠΑ και την Ευρώπη για $ 500 με $ 700.

Πηγή: bgr.com

Keywords
Τυχαία Θέματα