Top 10 πωλήσεων στο Steam: 1/12-6/12

Ιδανικό ντεμπούτο για το indie Starbound.

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη crowdfunding εκστρατεία στο Kickstarter το Starbound της Βρετανικής Chucklefish games κυκλοφόρησε στο Steam στις 4 Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι διαθέσιμη για πρόωρη πρόσβαση μέσω του προγράμματος Steam Early Access έναντι 13.99€ και ουσιαστικά πρόκειται για την beta της επερχόμενης indie

δημιουργίας. Το γεγονός αυτό πάντως δεν φαίνεται να αποθάρρυνε τους χρήστες της ψηφιακής πλατφόρμας της Valve, καθώς το Starbound σημείωσε εξαιρετικές πωλήσεις και κατ' επέκταση πλασαρίστηκε στην πρώτη θέση των charts. Εν τω μεταξύ, στην σχετική λίστα συναντάμε μία ακόμη ενδιαφέρουσα indie πρόταση και συγκεκριμένα το The Stanley Parable, το οποίο και θα σας παρουσιάσουμε σύντομα στο GameWorld στο επερχόμενο review του Γρηγόρη Βούλγαρη.

Στις υπόλοιπες θέσεις των charts είχαμε σημαντικές ανακατατάξεις, καθώς αρκετοί τίτλοι διατίθεντο σε προσφορά στα πλαίσια του Steam Autumn Sale έως και τις 3 Δεκεμβρίου. Ανάμεσά τους συναντάμε το Civilization V, καθώς και το Brave New World expansion του, το Metro: Last Light και το Tomb Raider.

Ακολουθεί το Τop 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 1/12 έως τις 6/12:
1. Starbound
2. Civilization V: Brave New World
3. Payday 2
4. Far Cry 3
5. Civilization V: Gold Edition
6. Metro: Last Light
7. The Stanley Parable
8. Total War: Rome II
9. Counter-Strike: Global Offensive
10. Tomb Raider

Keywords
Τυχαία Θέματα