Game of Thrones: A Telltale Series

Βασισμένο στη γνωστή τηλεοπτική σειρά. [UPDATE]

Η Telltale φαίνεται να έχει βρει την "κότα με τα χρυσά αυγά" στο ύφος που χρησιμοποιεί στα τελευταία της δημιουργήματα. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό αφού τόσο το The Walking Dead, όσο και το The Wolf Among Us τα έχουν πάει εξαιρετικά. Μετά την ανακοίνωση του Tales from the Borderlands, σειρά είχε το Game of Thrones,

το οποίο θα κυκλοφορήσει και αυτό σε επεισόδια όπως τα παραπάνω games.

{youtube}EiE_8lIRH9Q|500|300{/youtube}

Το Game of Thrones: A Telltale Series θα βασίζεται στην τηλεοπτική σειρά και όχι στα βιβλία. Το παρόν θα δώσουν κάποιοι χαρακτήρες της σειράς, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιοι θα είναι αυτοί, καθώς δεν ανακοινώθηκε σε ποια ακριβώς περίοδο θα ξεκινάει το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης, οπότε θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι πριν να ξεκινήσουν τα VGX Awards, έγινε μια πρόωρη αποκάλυψη του Game of Thrones: A Telltale Series, όταν οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν το live streaming την ώρα που οι παρουσιαστές και οι developers της εταιρείας έκαναν πρόβα την παρουσίαση που θα ακολουθούσε στην κανονική διάρκεια του event.

Το Game of Thrones: A Telltale Series θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014. Δεν έχουν γίνει γνωστές οι πλατφόρμες στις οποίες θα γίνει διαθέσιμο.

[UPDATE 10/12/13] Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Telltales, η συνεργασία της με την HBO Global Licensing θα διαρκέσει για αρκετά χρόνια και θα αναπτυχθούν περισσότερα από ένα games βασισμένα στο Game of Thrones. Θα κυκλοφορήσουν για PC, Mac, φορητές συσκευές και οικιακές κονσόλες, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιες θα είναι αυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα