3ο Πανελλήνιο Τουρνουά League οf Legends 5v5

Live streaming στα inSpot Πανόρμου το Σαββατοκύριακο σε περιγραφή Χριστιάνας Θάνου. 3.000 ευρώ μετρητά για τους νικητές!

[Αρχική δημοσίευση: 10/10/13] Τα InSpot ανακοίνωσαν ότι "Το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά League of Legends 5v5 θα λάβει χώρα από 9 Νοεμβρίου εώς 8 Δεκεμβρίου". Το έπαθλο είναι ύψους 1.500 ευρώ για την νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης. .

Οι προκριματικοί που θα ξεκινήσουν στις 9/11 θα διεξαχθούν σε όλα τα Internet Cafe Inspot και οι τελικοί θα γίνουν Αθήνα

ή Θεσσαλονίκη, ανάλογα με τον τόπο καταγωγής των ομάδων. Στους τελικούς της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις των νικητών και αναμνηστικές φωτογραφίες για όλους τους συμμετέχοντες αλλά και για τους παρευρισκόμενους.

Τα δύο προηγούμενα τουρνουά είχαν συμμετοχή πάνω από 250 ομάδες και φέτος η προσέλευση αναμένεται να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

{youtube}VOpKc1j4yFc|500|300{/youtube}

Αναλυτικά τα δώρα:
1η ομάδα) 1.500 ευρώ + Riot points και skins
2η ομάδα) 1.000 ευρώ + Riot points και skins
3η ομάδα) 500 ευρώ + Riot points και skins

Την ολοκλήρωση των τελικών της 8ης Δεκεμβρίου, θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις των νικητών και αναμνηστικές φωτογραφίες για όλους τους συμμετέχοντες αλλά και για τους παρευρίσκοντες.

Η inSpot είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα Internet Café στην Ελλάδα με 40 υποστηριζόμενα καταστήματα. Περισσότερες πληροφορίες για την διεξαγωγή θα βρείτε στο inGame Gaming Community στην αντίστοιχη κατηγορία του τουρνουά. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα inSpot και InGame.gr και στο Facebook.

- Μπείτε στο Event που δημιουργήθηκε για να ενημερώνεστε για τις ημέρες/ώρες των αγώνων και όλα τα νεότερα.
- Κάντε κλικ εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο τουρνουά.
- Δείτε αναλυτικά τους κανόνες
Ποσό συμμετοχής: 5 ευρώ/παίκτη

[UPDATE 7/7/13] Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι για αυτό το Σαββατοκύριακο το GameWorld θα μετακομίσει...στα inSpot Πανόρμου!

Θα βρισκόμαστε στο γνωστό Internet Cafe για να καλύψουμε τους τελικούς του τουρνουά League of Legends, Σάββατο και Κυριακή 10:00-16:00. Οι τελικοί θα προβληθούν με Live streaming από το Twitch.tv/Gameworldgr σε περιγραφή Χριστιάνας Θάνου. Το μεσημέρι της Κυριακής μετά τον τελικό θα υπάρξει συνέντευξη με τη νικήτρια ομάδα.

Χορηγός επικοινωνίας: GameWorld.gr.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα