Tokyo Twilight Ghost Hunters

Visual Novel/JPRG με μουσική του Nobuo Uematsu.

H NIS America ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του Tokyo Twilight Ghost Hunters.

Υπεύθυνη για την ανάπτυξη του νέου Visual Novel/JPRG είναι η Arc System Works, η οποία μας παρουσίασε φέτος σε συνεργασία με την Atlus το Persona 4 Arena Ultimax. Αξίζει

δε να σημειωθεί ότι στο δυναμικό της έχουν ενταχθεί αρκετά στελέχη της Access Games που είχαν εργαστεί στο Deadly Premonition. Επίσης, την μουσική επένδυση την έχει αναλάβει ο Nobuo Uematsu της Mistwalker. O Ιάπωνας συνθέτης έχει εργαστεί σε δεκάδες δημιουργίες στο παρελθόν και είναι κυρίως γνωστό για το έργο του στην σειρά Final Fantasy της Square Enix, αλλά και στις πρόσφατες κυκλοφορίες της Mistwalker, όπως το The Last Story. To Tokyo Twilight Ghost Hunters αναμένεται για PS3 και PS Vita, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=xrGACgv3rTo

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας το σενάριο περιστρέφεται γύρω από την έλευση ενός νέου μαθητή σε ένα σχολείο, του οποίου οι μαθητές εξειδικεύονται στο κυνήγι φαντασμάτων. Παραπλήσια θεματολογία είχαμε συναντήσει και στο Persona 3 της Atlus. Οι μάχες πάντως εδώ θα λαμβάνουν χώρα με οπτική πρώτου προσώπου στα πλαίσια των παραδοσιακών dungeon crawlers.

Να τονίσουμε ότι η ιστορία εξελίσσεται με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τις αποφάσεις και τις επιλογές, αλλά δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής αν θα υπάρχουν πολλαπλά endings. Στο Tokyo Twilight Ghosts Hunters θα δούμε ένα νέο emotion system, βάση του οποίου θα υπάρχει ένα radial wheel στους διαλόγους και εσείς θα πρέπει να συνδυάσετε το κατάλληλο συναίσθημα με μία από τις πέντε αισθήσεις. Επιπροσθέτως εδώ θα δούμε μια νέα animation engine ονόματι GHOST, η οποία θα αποτυπώνει με μεγαλύτερο ρεαλισμό τους βασικούς πρωταγωνιστές της ιστορίας.

Εσάς πως σας φαίνεται μέχρι στιγμής το Tokyo Twilight Ghost Hunters; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum μας.

Το Tokyo Twilight Ghost Hunters θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου για PS3 και PS Vita.

Keywords
Τυχαία Θέματα