Dungeons and Robots: Ελληνικό Shooter/RPG

Το πρώτο ελληνικό παιχνίδι σε κονσόλα! Εγκρίθηκε και στο Steam

Η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Glow Games Studio δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στους περισσότερους gamers, όμως από τα τέλη του 2014 αρχίζει να συζητιέται ολοένα και περισσότερο.

Οι developers της ετοιμάζουν το Dungeons &Robots. Ένα multiplayer Action Shooter/RPG το οποίο τον Δεκέμβριο είχε αναρτήσει προφίλ στο Steam

Greenlight. Η Glow Games Studio παρουσίασε το παιχνίδι της πρώτη φορά στο Game World event λίγες μέρες μετά ζητώντας την ψήφο των gamers, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν. To Dungeons &Robots εγκρίθηκε και θα κυκλοφορήσει στο Steam.

http://www.youtube.com/watch?v=b_beg7445yc

Αυτό που κάνει το D&R να ξεχωρίζει είναι οι gameplay μηχανισμοί του. Καταρχήν τα levels είναι πάντοτε regenerated και αλλάζουν όταν ξεκινάτε νέο παιχνίδι. Στη συνέχεια, μπορείτε να φτιάξετε τον χαρακτήρα σας ενώνοντας διάφορα parts. Κάθε part αλλάζει τον ρόλο του. Στην ουσία μπορείτε να δημιουργήσετε ranged χαρακτήρα, fighter ή πιο tanky, ανάλογα με το πως θέλετε να παίζετε! Στο δρόμο σας θα βρείτε επίσης αντικείμενα που πρέπει να συλλέξετε και παγίδες.

Στο παιχνίδι θα συναντήσετε ακόμα και event rooms στα οποία τα events είναι επίσης randomly regenerated, καθώς και puzzles που θα πρέπει να επιλύσετε για να προχωρήσετε παραπέρα. Σύμφωνα με το lore του παιχνιδιού, τα dungeons έχουν τέρατα, ενώ αντίθετα εσείς ελέγχετε ρομπότ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δυσκολία κάθε level ανεβαίνει ανάλογα με το level του χαρακτήρα σας. Αν είστε αρκετοί παίκτες τότε υπολογίζεται ο μέσος όρος σας.

Το πρώτο ελληνικό video game σε κονσόλα
Το Dungeons and Robots αναπτύσσεται σε Unity και θα κυκλοφορήσει για PC, Mac και Wii U, καθώς έλαβε έγκριση από την Nintendo! Στόχος της Glow Games Studio είναι η κυκλοφορία του και στο Xbox One καθώς βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Microsoft.

Από την πλευρά μας τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και θα αναμένουμε την πρώτη alpha έκδοση για να μπορέσουμε να την παίξουμε παρέα!

Συζητήστε περισσότερα στο forum topic που μόλις άνοιξε για το Dungeons &Robots.

Keywords
Τυχαία Θέματα