Titan Souls

Ένα top-down indie στα πρότυπα των Dark Souls.

Η Acid Nerve αναπτύσσει αυτό το καιρό έναν ενδιαφέρον τίτλο, ο οποίος θυμίζει τα Dark Souls και το Shadow of the Colossus, αλλά διαθέτει retro γραφικά και top-down οπτική.

Το παιχνίδι σας βάζει ενάντια σε διάφορα bosses, τα οποία μπορούν να σας σκοτώσουν με ένα και μόνο χτύπημα. Το ίδιο μπορείτε να καταφέρετε κι εσείς, χρησιμοποιόντας το ένα και μοναδικό βέλος που διαθέτετε.

Εκτοξεύοντας το βέλος σας, θα πρέπει στη συνέχεια να το μαζέψετε για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε ξανά. Πέρα από τα bosses, δεν υπάρχουν άλλοι εχθροί στα dungeons του παιχνιδιού.

https://www.youtube.com/watch?v=hAANmwIAFgo

Για να καταφέρετε να σκοτώσετε τα bosses, θα πρέπει να μάθετε τις κινήσεις τους, να βρείτε τα αδύναμα σημεία τους και να σκεφτείτε στρατηγικά το πλάνο της επίθεσής σας. "Θα πεθάνετε αρκετές φορές παίζοντας. θα χρειαστεί να μαθαίνετε από τα λάθη σας κάθε φορά που σας σκοτώνει ένα boss και να επιτεθείτε την κατάλληλη στιγμή", αναφέρει ο David Fenn, ένας εκ των developers της τριμελούς προγραμματιστικής εταιρείας. Ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά υψηλός, φτάνει τα όρια του... βασανισμού. Δεν υπάρχουν health bars, καθώς ένα χτύπημα από τους τιτάνες που θα αντιμετωπίσετε είναι αρκετό για να σας στείλει ξανά στο προηγούμενο check point, σημειώνει η Acid Nerve.

Το Titan Souls αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Mac, Linux, PS4 και PS Vita στις αρχές του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld