Ψηφηφορία: Games & Users Αυγούστου 2014

Ψηφίστε τα games και τους users του μήνα και κερδίστε δώρα!

Από αυτό το μήνα και κάθε μήνα θα σας παραθέτουμε links για τις ψηφοφορίες Game of the Month, User of the Month και των καλύτερων άθρων του GameWorld.gr.

Οι ψηφοφορίες αυτές διεξάγονται στο forum Versus και τα γκάλοπ

ξεκινούν στις 25 κάθε μήνα ενώ κλείνουν μόλις αλλάξει ο μήνας. Το Game of the Month που θα ψηφίσετε τοποθετείται κάτω αριστερά στην κεντρική σελίδα του site ενώ οι Users του μήνα κερδίζουν δώρα ανάλογα με την συμμετοχή τους.

Δείτε ποιοι ανακηρύχθηκαν Users του μήνα Ιουλίου και δώστε την ψήφο σας στις ψηφοφορίας του Αυγούστου.

Game of the Month
Το Game of the Month επέστρεψε και πλέον στο GameWorld.gr θα μπορείτε να δείτε κάτω αριστερά το παιχνίδι του μήνα που μας πέρασε και που επιλέξατε να ψηφιστεί ως πρώτο. Για τον Ιούνιο ψηφίσατε το Wildstar και για τον Ιούλιο το Child of Light. Ποιο θα ψηφιστεί ως το καλύτερο για τον Αύγουστο;

Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε.

User of the Month
Ποιος ήταν ο χρήστης του μήνα που συμμετείχε περισσότερο στο site; Ψηφίστε απαντώντας σε αυτό το forum topic. Ο νικητής θα κερδίσει το δώρο του μήνα απ' το GameWorld.

Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε.

Blog of the Month
Ένα ακόμη δώρο δίνεται στον συντάκτη που έγραψε το blog του μήνα. Μπορείτε κι εσείς να αναπτύξετε το κείμενό σας, γράφοντας previews, reviews ή ελεύθερη άποψη για οποιοδήποτε gaming θέμα στο Community/Blogs. Ο νικητής αποκτά επίσης ένα ακόμη δώρο. Δείτε αναλυτικά όλα τα blogs που δημοσιεύθηκαν.

Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε.

Υπόλοιπες ψηφοφορίες
- Συντάκτης του μήνα: Ποιος μόχθησε; Ποιος ήταν ο "λιγότερο παραλίας"; Ψηφίστε κι αποφασίστε.
- Video of the Month: Παρότι Αύγουστος όπως είδατε δεν καθήσαμε σε ησυχία. Είχαμε Game Cafe, Budget gaming κι ένα σωρό ακόμη καλούδια.
- Το άρθρο του μήνα: Ψηφίστε το άρθρο που σας έκανε καλύτερη εντύπωση. Μπορεί να είναι άποψη στις μόνιμες στήλες, preview ή review.


Ευχαριστούμε για τις ψήφους σας. Σας περιμένουμε για εκτενέστερη συζήτηση στο νέο Forum του GameWorld.gr. Δείτε τις επόμενες αλλαγές/προσθήκες που ετοιμάζουμε στο Forum μπαίνοντας σε αυτό το forum topic.

Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!

Keywords
Τυχαία Θέματα