New Nintendo 3DS και 3DS XL

Με νέα οθόνη, CPU και αλλαγές στα controls.

Η Nintendo ανακοίνωσε μια νέα σειρά από 3DS και 3DS XL, με ορισμένες σημαντικές τεχνικές αλλαγές.

Τα νέα 3DS θα έχουν ταχύτερη CPU και μάλιστα η συγκεκριμένη θα απαιτείται

για να τρέξετε κάποια νέα games, όπως το port του Xenoblade Chronicles, το οποίο ανακοινώθηκε στο σημερινό Nintendo Direct! Αυτό σημαίνει ότι και το loading ανάμεσα στα μενού θα ελαχιστοποιηθεί.

Προστέθηκε επίσης το λεγόμενο C-button (ονομασία προερχόμενη απ' το C-stick του χειριστηρίου του GameCube) το οποίο θα έχει τον ρόλο του δεξιού analogue stick. Όσο για τα νέα games που θα εκμεταλλεύονται το συγκεκριμένο μοντέλο χειρισμού, αυτά θα είναι τα Super Smash Bros, Monster Hunter 4 Ultimate, Dragon Quest X Online και Final Fantasy Explorers.

http://www.youtube.com/watch?v=x17E0PCsrns

Μία ακόμη αξιοσημείωτη αλλαγή των νέων 3DS θα αφορά την οθόνη, η οποία θα σας επιτρέπει να δείτε 3D μέσα από περισσότερες γωνίες θέασης. Κατά τα άλλα, οι διαστάσεις των 3DS θα είναι οι ίδιες ενώ το βάρος θα έχει απειροελάχιστη διαφορά. Επιπρόσθετα, θα περιέχουν micro USB θύρα και υποστήριξη NFC.

Στα new 3DS θα μπορείτε ακόμα και να αλλάξετε πρόσοψη (όπως στα κινητά σας) με face plates όπως Mario, Peach και Animal Crossing να είναι ήδη από τα πρώτα διαθέσιμα. Τέλος, η Nintendo θα κυκλοφορήσει ένα firmware update τον Οκτώβριο, μέσω του οποίου θα μπορείτε να αλλάξετε theme στο background των Home menus, με τα Mario theme και Zelda: Link Between Worlds design να είναι αυτά που έχουν ήδη γνωστοποιηθεί. Τα themes θα πωλούνται μέσω του eShop, μαζί με σετ εικονιδίων εφόσον το επιθυμείτε.

Τα νέα 3DS θα έρθουν στην Ευρώπη μέσα στο 2015. Οι Ιάπωνες θα τα δουν στις 10 Οκτωβρίου. Θα υπάρξει επίσης συλλεκτική Monster Hunter 4 Ultimate έκδοση του 3DS με κόστος 25.000 γιεν (187 ευρώ)

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα τελευταία νέα για το 3DS και συζητήστε τα στο νέο Forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα