The Order: 1886

To Third-Person Shooter/Adventure της Βικτωριανής εποχής. Δείτε τα πρώτα screenshots. [UPDATE 2]

[Αρχική δημοσίευση: 11/6/13] Η εταιρεία ανάπτυξης Ready at Dawn, δημιουργός των Daxter καθώς και των God of War Chains of Olympus και Ghost of Sparta στο PSP,

ανακοίνωσε το The Order: 1886.

Πρόκειται για ένα Action game που θα τοποθετείται χρονικά στη Βικτωριανή Περίοδο της Ιστορίας της Μ. Βρετανίας και συγκεκριμένα προς το τέλος της, το 1886. Θα βρεθείτε 40 χρόνια μετά τη βιομηχανική επανάσταση και θα αλληλεπιδράσετε με πραγματικά ιστορικά πρόσωπα, κάτι που είχαμε δει και στο Assassin's Creed 3!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ready At Dawn που είναι ταυτόχρονα και δημιουργικός διευθυντής του παιχνιδιού, ανακοίνωσε στο PlayStation Blog ότι η κεντρική ιδέα ήταν το "να μη δούμε οπτικές διαφορές ανάμεσα στο cinematic βίντεο και το gameplay". Το cutscene που είδαμε στη συνέντευξη τύπου της Sony έτρεχε όντως με την in-game engine και αυτά θα είναι τα γραφικά του παιχνιδιού όταν θα το παίξουμε!

{youtube}RJOe1EPJG9A|400|300{/youtube}

Για το The Order: 1886 δεν υπάρχει ακόμη μεγάλος ντόρος αλλά θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερα στοιχεία για το gameplay του τους προσεχείς μήνες. Πάντως, τα φουτουριστικά του όπλα δηλώνουν σίγουρα ότι υπάρχει είτε μια εναλλακτική πραγματικότητα, δηλαδή ένα 1886 με διαφορετική αφήγηση, είτε ενδεχομένος κάποια ταξίδια στο χρόνο.

[UPDATE: 25/6/13] Σήμερα αποκαλύφθηκε από την εταιρεία ανάπτυξης Ready at Dawn και πιο συγκεκριμένα από τον συνιδριτή της, Ru Weerasuriya, ότι το The Order θα είναι ένα Third-Person Shooter με Adventure στοιχεία.

Το σενάριό του θα είναι γραμμικό, ωστόσο θα απεικονίζει την πόλη του Λονδίνου. Η απεικόνιση δεν θα έχει κλίμακα 1:1 φυσικά (θα είναι λίγο μικρότερη στο παιχνίδι) ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε ένα μεγάλο ποσοστό της πόλης να ζωντανέψει μπροστά στα μάτια μας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ready at Dawn δεν εδρεύει στη Βρετανία αλλά στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε τον ποταμό Τάμεση που διασχίζει την πόλη, τη Βουλή και την Γέφυρα του Λονδίνου.

Ο Ru Weerasuriya υποσχέθηκε επίσης ότι θα αλληλεπιδράσουμε με πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα της εποχής. Ανυπομονούμε και ακόμη περισσότερο θα ανυπομονούν μαζί μας οι άγγλοι gamers οι οποίοι θα μάθουν ιστορικά γεγονότα της χώρας τους στα τέλη του 19ου αιώνα και μάλιστα διασκεδάζοντας μέσα από ένα video game.

[UPDATE 23/10/2013] Το Game Informer έδωσε στην δημοσιότητα μια σειρά από screenshots του επερχόμενου The Order: 1886, τα οποία μπορείτε να δείτε στην gallery του άρθρου. Σε αυτά απεικονίζεται ο Galahad, ένας από τους ιππότες του The Order, o οποίος όπως όλα δείχνουν αποτελεί και έναν από τους κεντρικούς ήρωες της ιστορίας.

Το The Order: 1886 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4, χωρίς να έχει ακόμη προσδιοριστεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα