Dragon Age: Inquisition

Δείτε τα νέα screenshots. [UPDATE 6]

[Αρχική δημοσίευση: 18/9/2012] Στην αρχή είχαμε ανησυχήσει για την τύχη του Dragon Age 3 όταν μάθαμε ότι δεν θα παρουσιαζόταν στην φετινή Gamescom. Τώρα πια η αγωνία έλαβε τέλος όταν ο Mark Darrah, ο υπεύθυνος παραγωγής της σειράς Dragon Age ανήρτησε ένα δημοσίευμα στο blog της BioWare

και μίλησε επίσημα για το μέλλον του παιχνιδιού. Αυτά που είπε τα γνωρίζαμε ήδη, όπως για παράδειγμα ότι ο νέος τίτλος θα ονομάζεται Dragon Age 3: Inquisition και ότι δουλεύουνε πάνω σ' αυτόν για δύο χρόνια.

Η ομάδα που θα δουλεύει πάνω στο Inquisition περιλαμβάνει προγραμματιστές της BioWare που είχαν ασχοληθεί με την σειρά από το πρώτο Dragon Age αλλά ειπώθηκε ότι και κάποια άλλα μέλη έχουν προστεθεί. Πάντως από τον τόνο του δημοσιεύματος, φαίνεται ότι η BioWare έχει καταλάβει ότι Dragon Age II δεν άρεσε σε όλους και κάνει ότι μπορεί για να μην ξαναγίνει το ίδιο και με τον νέο τίτλο. Ο Darrah δήλωσε ότι οι developers φτιάχνουν το Inquisition σύμφωνα με το feedback των οπαδών της σειράς.

Τέλος, ο Mark Darrah ανέφερε ότι εφόσον θα χρησιμοποιηθεί η Frostbite 2 engine, η ομάδα των προγραμματιστών θα μπορέσει να μας προσφέρει έναν πιο μεγάλο κόσμο με περισσότερες λεπτομέρειες, βελτιωμένα γραφικά, περισσότερα customizations και νέες επιλογές δράσης.

[UPDATE 11/6/2013] Η Electronic Arts στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου της στα πλαίσια της E3 μας έδειξε επιτέλους ένα πρώτο δείγμα από το πολυαναμενόμενο τρίτο κεφάλαιο της σειράς Dragon Age. Aξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την δηλώσεις των developers αυτή την φορά η ιστορία θα εκτυλίσσεται σε έναν open world κόσμο.

{youtube}4au-v0w919k|400|300{/youtube}

To Dragon Age III: Inquisition θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2014 για PC, PS3, PS4, Xbox One και Xbox 360.

Διαβάστε το review του Dragon Age II από το GameWorld.

[UPDATE 27/6/2013] Κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες απο το Dragon Age: Inquisition τις οποίες μπορείτε να δείτε στην gallery παρακάτω. Πρόκειται για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια τρέιλερ στην Ε3, παρόλα αυτά θα διαπιστώσετε πως η ποιότητά τους είναι αρκετά υψηλή.

[UPDATE 8/8/2013] Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Game Informer στο Dragon Age: Inquisition θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες races για τον κεντρικό χαρακτήρα. Κάτι αντίστοιχο ίσχυε στο Dragon Age: Origins, όπου μάλιστα το σενάριο εξελίσσονταν με ποικίλους τρόπους ανάλογα με το race που είχατε επιλέξει. Επιπλέον, μια νέα σημαντική προσθήκη είναι ότι στο επερχόμενο Action RPG της BioWare θα υπάρχουν mounts, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο:

{youtube}dvu_U83PMKo|500|300{/youtube}

Στο Dragon Age: Inquisition οι παίκτες καλούνται να αναλάβουν την ηγεσία της Inquisition. Για όσους από εσάς έχουν ασχοληθεί με το lore της σειράς να αναφέρουμε ότι στην παρούσα δημιουργία η Inquisition αναμένεται να αναβιώσει με την την πρωταρχική της μορφή και θα είναι ανεξάρτητη από το Chantry και τους Templars. Σκοπός της για μια ακόμη φορά θα είναι η εξολόθρευση των δαιμονικών δυνάμεων στον κόσμο του Thedas.

[UPDATE 20/12/13] Μέσω του blog της Bioware, ο Mark Darrath, o υπεύθυνος παραγωγής της σειράς Dragon Age μίλησε για το στάδιο ανάπτυξης που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Inquisition, ενώ παρουσίασε και νέα screenshots, τα οποία μπορείτε να δείτε στην gallery του άρθρου. Η ομάδα ανάπτυξης έχει στα χέρια της ένα "Holiday Build" του παιχνιδιού για να δοκιμάσει. Σε αυτό, το main storyline είναι playable από την αρχή έως το τέλος του και όλοι οι μηχανισμοί του gameplay λειτουργούν κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι το νεότερο μέλος της σειράς είναι σε ένα αρκετά προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης.

[UPDATE 6/3/14] H BioWare έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Dragon Age: Inquisition. Σε αυτό μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από τον κόσμο, στον οποίο θα λαμβάνει χώρα το πολυαναμενόμενο Action RPG.

{youtube}fzuR1Fn_b48|500|300{/youtube}

[UPDATE 24/3/14] Μόλις κυκλοφόρησαν ορισμένα νέα screenshots για το Dragon Age: Inquisition.

Σε αυτά μπορείτε να δείτε μια εντυπωσιακή μάχη με έναν μεγάλο δράκο καθώς και διάφορα άλλα πλάσματα και χαρακτήρες του παιχνιδιού, όπως τον Varric Tethras με το crossbow του. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε έναν mage ενδεχομένως με το εντυπωσιακό του... κολάν! Δείτε όλες της εικόνες στο τέλος του άρθρου.

To Dragon Age: Inquisition θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2014 για PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα