The Evil Within: 30 FPS στα PC

Επίσης εξηγεί για τα 4GB VRAM.

Η Bethesda επιβεβαίωσε πως το The Evil Within θα τρέχει στα 30 fps στα PC, ακριβώς όπως και οι εκδόσεις των κονσολών.

Παρόλο που το The Evil Within απαιτεί δυνατό σύστημα για να τρέξει ομαλά, όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο μας, δεν θα ξεπεράσει τα 30 fps. Στο επίσημο blog της, η αμερικάνικη εταιρία ενημέρωσε πως η απόφαση πάρθηκε από τον Shinji

Mikami και την ομάδα του έτσι ώστε το aspect ratio του παιχνιδιού να μείνει στα 2.35:1 σε όλα τα format, PC, PS4 και Xbox One. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, η προγραμματιστική ομάδα που ασχολείται με το horror της Bethesda δούλεψε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με αυτές τις ρυθμίσεις οπότε δεν θα βόλευε να τις άλλαζαν την τελευταία στιγμή.

Η αμερικάνικη εταιρία δήλωσε πάντως πως μετά την κυκλοφορία του The Evil Within, θα δώσει στην δημοσιότητα debug commands που θα ξεκλειδώνουν το frame rate του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να πειραματιστείτε αυξάνοντας τα 30 fps σε 60 αλλά με δική σας ευθύνη. Τέλος, η Bethesda εξήγησε πως το The Evil Within θα απαιτεί 4GB κάρτα γραφικών στα PC εξ αιτίας της προόδου στις next gen κονσόλες που έχουν 8GB ενωμένη RAM.

Μπορείτε να συζητήσετε για το survival horror της Bethesda και στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

πως
Keywords
Τυχαία Θέματα