Destiny: The Iron Banner playlist

Φορέστε το καλύτερο gear σας και σπείρετε τον όλεθρο στο Crucible.

H Bungie ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την έναρξη του The Iron Banner event, το οποίο θα διαρκέσει από σήμερα μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

Το The Iron Banner είναι ένα νέο playlist για το Crucible

(PvP) mode του Destiny που απευθύνεται στους παίκτες μεγαλύτερου level και σε όσους έχουν πρόσβαση σε Legendary ή Exotic αντικείμενα. Αυτό συμβαίνει για τα level advantages δεν είναι απενεργοποιημένα, όπως στα υπόλοιπα playlists. Πρακτικά λοιπόν ο χαρακτήρας σας προκαλεί στο PvP το ίδιο damage με αυτό που προκαλείται στο PvE και αντίστοιχα το Defense σας είναι κατά πολύ υψηλότερο. Αυτό βέβαια ισχύει και για τους αντιπάλους σας, αν και όπως είναι λογικό ο παίκτης με το καλύτερο gear έχει αναμφισβήτητα πλεονέκτημα.

https://www.youtube.com/watch?v=JuKLxtN2xWc

Εν τω μεταξύ, στον Τοwer θα προστεθεί ένας νέος NPC ονόματι Lord Saladin από τον οποίο θα μπορείτε να αναλάβετε διάφορα bounties. Με την ολοκλήρωση των bounties κερδίζετε reputation points και όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους vendors έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε το rank του Lord Saladin. Στο πρώτο Rank ξεκλειδώνουν Iron Banner Emblems και Shaders, στο δεύτερο Class items και στο τρίτο Armors για να αγοράσετε. Να σημειωθεί ότι τα Iron Banner Emblems, Shaders και Class Items σας προσφέρουν 10% μπόνους στο reputation που κερδίζετε. Θα πρέπει να προσθέσουμε επίσης ότι ανάλογα με τις επιδόσεις στο The Iron Banner ενδέχεται να κερδίσετε και Legendary items ως reward μετά το τέλος ενός session.

Εσείς θα αφιερώσετε χρόνο στο The Iron Banner playlist; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Διαβάστε το review του Destiny από τον Μάνο Γρυπάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα