Nintendo 3DS: System Update 9.0.0-20U

Επιτρέπει πλέον και την χρήση themes, όπως το PS Vita.

Η Nintendo ανακοίνωσε το Update 9.0.0-20U το οποίο περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές στο μενού, στην σταθερότητα του συστήματος και στο Nintendo E-shop.

Στο firmware

update, που μπορείτε να κατεβάσετε από σήμερα, εντοπίζονται αρκετές αλλαγές, με την χρήση των themes να είναι η πιο αξιοσημείωτη. Το 3DS πλέον σας επιτρέπει να επιλέγετε ανάμεσα από διάφορα θέματα, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε μέσω του Nintendo E-shop. Με την ενημέρωση του software βέβαια θα υπάρχουν και πέντε προεγκατεστημένα themes, για να διαλέξετε και για να δοκιμάσετε το νέο αυτό χαρακτηριστικό του.

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν από πέντε ημέρες η Sony επέτρεψε στα PS Vita να έχουν και αυτά την δυνατότητα επιλογής θεμάτων. Στις αλλαγές του μενού προστίθεται και η δυνατότητα λήψης screenshots. Πλέον μπορείτε να αποτυπώνετε σε μορφή εικόνας τις επιλογές και διαφοροποιήσεις που θα πραγματοποιήσετε στο μενού σας.

https://www.youtube.com/watch?v=HWlG1yr-VMY

To E-Shop θα προσαρμοστεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει περισσότερες πληροφορίες για τα video games που διαθέτει. Κάθε σελίδα του εκάστοτε video game θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να προσφέρει ευκολότερα και ταχύτερα περισσότερα τρέιλερ, demo, αξιολογήσεις χρηστών και screenshots . Εκτός των παραπάνω πάντως, η Nintendo αναφέρει πως υπήρξαν μικρές βελτιώσεις στο σύστημα σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση κάποιων μεμονωμένων bug και ζητημάτων. Όλες οι παραπάνω αλλαγές αποσκοπούν σε ένα πιο σταθερό σύστημα και σε μια πιο απολαυστική εμπειρία πλοήγησης στο αγαπημένο σας 3DS.

Μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε περαιτέρω για το 3DS μέσω του forum του GameWorld.gr, πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα