Pokémon Omega Ruby και Pokémon Alpha Sapphire

Remakes των κλασσικών GBA games για 3DS. Δείτε το νέο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/5/14] Μετά τα remakes των Red και Blue για το GameBoy Advance και των Gold και Silver για DS ήρθε η σειρά της τρίτης γενιάς Pokémon να δεχτεί ένα facelift.

Οι Pokémon Ruby και Pokémon Sapphire

για 3DS θα τρέχουν πλέον στην μηχανή γραφικών του Pokémon X και Υ. Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν προς το παρόν αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα λείπουν τα Mega Evolutions που συναντήσαμε στους δύο προηγούμενους τίτλους για το 3DS.

{youtube}ywGSON9tNq0|500|300{/youtube}

Παρακολουθήστε παραπάνω το πρώτο τρέιλερ της Nintendo για τα Pokémon Omega Ruby και Pokémon Alpha Sapphire τα οποία κυκλοφορούν αποκλειστικά για 3DS αυτόν τον Νοέμβρη και αφού σκουπίσετε τα δάκρυα χαράς μην ξεχάσετε να συζητήσετε με τα υπόλοιπα μέλη του Gameworld για το 3DS στο αντίστοιχο forum topic ή να ανταλλάξετε το Nintendo Network ID σας εδώ.

[UPDATE: 12/5/14] H Nintendo έδωσε στην δημοσιότητα ένα μικρό απόσπασμα από τα πολυαναμενόμενα Alpha Sapphire και Omega Ruby. Το βίντεο -το οποίο μπορείτε να δείτε και παρακάτω- δείχνει τα δύο θρυλικά Pokemon, Groudon και Kyogre, να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν γη και νερό (όπως και στους original τίτλους).

{youtube}_nP-fkfzbcA|500|300{/youtube}

Τα Pokémon Omega Ruby και Pokémon Alpha Sapphire θα κτκλοφορήσουν το Νοέμβριο για 3DS.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα