Mortal Kombat: Ξεκαρδιστική φάρσα σε ασανσέρ

Ο Sub-Zero προκαλεί... εγκεφαλικά σε ανυποψίαστους ανθρώπους!

Οι καλοστημένες φάρσες πάντα προκαλούν το γέλιο και προσωπικά δε τις χορταίνω, ειδικά όταν το βασικό τους θέμα έχει να κάνει με games ή το τρόμαγμα ανυποψίαστων γυναικών όταν κοιμούνται.

Η φάρσα που θα απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο, έχει ως θέμα της το αγαπημένο Mortal Kombat. Ένας τύπος έβαλε μια κρυφή κάμερα σε ένα ασανσέρ και εγκατέστησε ένα ηχείο από το οποίο

ακούγονται γνωστές φράσεις από το παραπάνω Fighting, όπως οι "Finish Him!", "Final Round, Fight!" και άλλες. Ο τύπος λοιπόν έχει ντυθεί ως Sub-Zero και μόλις μπαίνει κάποιος στο ασανσέρ, τους τρομάζει, υποδυόμενος ότι θα τους χτυπήσει.

Η κοπελίτσα που στο 0:30 έπαθε... εγκεφαλικό και το παλικάρι στο 1:55 κάνουν διαγωνισμό... τσιρίδας, ενώ κάποια στιγμή στο βίντεο, ο Sub-Zero παραλίγο να... φάει ξύλο! Απολαύστε:

https://www.youtube.com/watch?v=1W8hsVvyKt4

Δε ξέρω για εσάς, αλλά η μουσική του βίντεο μου άνοιξε την όρεξη για λίγο Mortal Kombat. Ελπίζω το νεότερο μέλος της σειράς, το Mortal Kombat X, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου 2015 για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360 να είναι όσο χορταστικό φαίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα