Hearthstone: Nerfάρεται ο Undertaker

Στο προσεχές patch.

O Undertaker, μία από τις πιο overpowered κάρτες του Hearthstone: Heroes of Warcraft, θα nerfαριστεί στις αρχές του επόμενου μήνα (πιθανότατα στις 4 Φεβρουαρίου).

Για τους αμύητους στο card game της Blizzard να θυμίσουμε ότι o Undertaker

είναι ένα 1/2 (Attack/Defense) minion στο ένα mana με ένα εξαιρετικά δυνατό ability. Κοινώς κάθε φορά που παίζετε ένα minion με Deathrattle τα στατιστικά του Undertaker αυξάνονται κατά μία μονάδα. Με τον τρόπο αυτό ο Undertaker αποτελεί ένα σημαντικό early threat, αλλά και τον πυρήνα αρκετών aggro decks, όπως του Face Hunter.

Σύμφωνα με το post του Zeriyah, του community manager του Hearthstone, με το νέο patch θα αυξάνεται μόνο το Attack του Undertaker κάθε φορά που παίζετε ένα minion με Deathrattle. Μετά τις αλλαγές αυτές θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πλάσμα αυτό πολύ πιο εύκολα (είτε με trades, είτε με direct damage από spells), καθώς το Defense του θα παραμείνει στο δύο. Με δεδομένο ότι ο Undertaker είχε προστεθεί στο Curse of Naxxramas expansion του δεν θα μπορείτε να τον κάνετε disenchant για να πάρετε arcane dust, εντούτοις εάν είχατε κάνει craft την gold έκδοσή του θα έχετε την δυνατότητα να τον κάνετε disenchant στο full κόστος του.

Εσείς πιστεύετε ότι το nerfάρισμα αυτό ήταν επιβεβλημένο; Θεωρείτε πως ο Undertaker θα συνεχίσει να έχει θέση στα Hunter ή σε ανάλογα aggro decks; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum μας.

Διαβάστε το review του Hearthstone από την Χριστιάνα Θάνου.

Keywords
Αναζητήσεις
undertaker hearthstone
Τυχαία Θέματα