Ride

Η Milestone επιστρέφει στα Racing στους δύο τροχούς.

Μετά από μήνες σιγής, η Milestone ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Ride, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ και ένα gameplay βίντεο.

Η Milestone είχε δηλώσει ότι δουλεύει επάνω σε έναν νέο τίτλο με θέμα της μοτοσυκλέτες πέρυσι, παρόλα αυτά είχε τηρήσει σιγή ιχθύος έως και σήμερα. Μετά από αναμονή αρκετών μηνών, ανέφερε ότι το Ride θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου για PC, PS4,

Xbox One, PS3 και Xbox 360. Θυμίζουμε ότι η Milestone ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει και έναν νέο Racing τίτλο, το Sebastien Loeb Rally Evo, αφού το WRC 5 θα αναπτυχθεί από διαφορετικό developer, την Kylotonn Games.

http://www.youtube.com/watch?v=W-ZCQqdEtqo

Η ιταλική εταιρεία ανάπτυξης, που στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει τους τελευταίους τίτλους MotoGP, MXGP και SBK, επιστρέφει με ένα ακόμα game που θα προσπαθήσει να μεταφέρει στις οθόνες σας μια ολοκληρωμένη εμπειρία από τον χώρο των πρωταθλημάτων μοτοσυκλέτας. Το Ride θα περιέχει πάνω από 100 διαφορετικά μοντέλα από 14 κατασκευαστές, τα οποία θα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, αυτές των Superbikes, Supersports, Historical και Naked. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 15 τοποθεσίες που θα περιλαμβάνουν πραγματικές και μη διαδρομές τόσο σε κλειστές πίστες, όσο και σε διαδρομές μέσα στην πόλη και στην εξοχή.

Διαθέσιμα θα είναι επίσης εκατοντάδες αντικείμενα για να κάνετε customize τον αναβάτη σας. Όσον αφορά τα modes, έως τώρα ανακοινώθηκε ότι θα περιέχει τοπικό multiplayer σε split-screen δύο παικτών, offline races ενάντια σε 15 αντιπάλους που θα χειρίζεται το A.I., καθώς και online multiplayer 12 παικτών. Αν προβείτε σε προπαραγγελία του παιχνιδιού, θα σας δοθούν επιπλέον μηχανές της Yamaha, τόσο τρία νέα μοντέλα, τα YZF-R1, YZF-R1M και YZF-R6, όσο και ιστορικές μηχανές του παρελθόντος όπως η YZF-R7 του 1998, η YZF-R1 επίσης του 1998 και η YZF-R1 του 2002.

http://www.youtube.com/watch?v=sE7Zn8KpD1Q

Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες, δείτε τις πρώτες in-game φωτογραφίες του Sebastien Loeb Rally Evo και συζητήστε όλα τα νέα του Ride στο αντίστοιχο forum topic. Για περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες από όλα τα games του είδους, γίνετε μέλος στο Racing group του Community του GameWorld.

Το Ride θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου 2015 για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα