Sebastien Loeb Rally Evo

Νέο Racing από την Milestone για PS4 και Xbox One.

Η Milestone, που είχε αναπτύξει τους τελευταίους WRC τίτλους, ανακοίνωσε επίσημα την δημιουργία ενός νέου Racing IP με την ονομασία Sebastien Loeb Rally Evo.

Η χλιαρή αποδοχή

των νεότερων WRC είχε ως αποτέλεσμα η BigBen Interactive να μεταφέρει την ανάπτυξη του επόμενου τίτλου της σειράς σε διαφορετικό developer. Μπορεί τα δικαιώματα των games που βασίζονται στο WRC να πέρασαν στην Kylotonn Games, η οποία αυτή την στιγμή ετοιμάζει το WRC 5, παρόλα αυτά η Milestone δε θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια αφού ετοιμάζει το δικό της Racing με πρωταγωνιστή τον επιτυχημένο Γάλλο πρωταθλητή του WRC Sebastien Loeb.

Μέχρι τώρα, δεν υπήρχαν πολλές λεπτομέρειες για το Sebastien Loeb Rally Evo, αλλά ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του WRC 5 από την Kylotonn Games (άραγε πρόκειται για σύμπτωση;), η Milestone έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες ingame φωτογραφίες, καθώς και λίγες πληροφορίες για τον νέο της τίτλο. Η Milestone συνεργάζεται με τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο WRC Sebastien Loeb, ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Career mode, όπου θα προσπαθήσετε να κερδίσετε μια θέση στην ομάδα του. Ο Loeb θα είναι κατά κάποιο τρόπο ο μέντοράς σας που θα σας δείξει όλα τα μυστικά αυτού του αγαπητού πρωταθλήματος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Φυσικά, θα υπάρχουν τόσο offline, όσο και online modes, πέρα από το Career.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες στην gallery στο τέλος του άρθρου που προέρχονται από χιονισμένη διαδρομή της Σουηδίας, έχει δοθεί αρκετή προσοχή στον οπτικό τομέα, τόσο στο τεχνικό κομμάτι, όσο και σε αυτό της αισθητικής. Οι πίστες θα αναπαριστώνται με πιστό τρόπο, φέρνοντάς τις όσο πιο κοντά γίνεται στις πραγματικές, έως και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Η μηχανή γραφικών περιλαμβάνει προηγμένα στοιχεία στο rendering του νέου shader, ενώ ενσωματώνει real time σύστημα αντανακλάσεων. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τα ίχνη των λάστιχων θα γίνονται εμφανή στις επιφάνειες των διαδρομών, ενώ τα lightning effects δίνουν υποσχέσεις για ένα ρεαλιστικό οπτικό αποτέλεσμα.

Επίσης, τα dynamic focus effects και οι κάμερες στα replay θα δίνουν την εντύπωση ότι τα πλάνα προέρχονται από πραγματικές μεταδόσεις αγώνων. Όσον αφορά τον χειρισμό, η Milestone δηλώνει ότι το Sebastien Loeb Rally Evo θα προσφέρει ένα ρεαλιστικό μοντέλο χειρισμού και μένει να δούμε κατά πόσο θα ισχύει από την στιγμή που ο τίτλος της δε θα κυκλοφορήσει -με τις έως τώρα πληροφορίες- στα PC.

Αυτό είναι το δεύτερο νέο IP που ανακοινώνει η Milestone μετά το Ride, το οποίο θα σας βάλει στο τιμόνι μηχανών του πρωταθλήματος Moto GP. Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που η Milestone δεν κατέχει τα επίσημα δικαιώματα για τους τίτλους της. Η αντιπρόεδρος της Milestone, Luisa Bixio, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το δεύτερο νέο μας IP. Έχοντας ως βάση την πολύχρονη εμπειρία μας στα Racing και μετά την ανάπτυξη τεσσάρων games που βασίζονται στον κόσμο του rally, αποφασίσαμε να ωθήσουμε τον νέο μας τίτλο πέρα από τα επίσημα δικαιώματα (του αντίστοιχου πρωταθλήματος rally). Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες στην ιστορία του ράλι, τον Sebastien Loeb και μέσα στο 2015 θα σας προσφέρουμε μια πλήρη εμπειρία τόσο με αυτοκίνητα, όσο και με μηχανές μεγάλου κυβισμού, εμπειρία που θα αντανακλά τις προσταγές του παθιασμένου community αλλά και την επιθυμία μας να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά τους".

Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες και δείτε το τρέιλερ του WRC 5 και συζητήστε για όλα τα games του είδους στο Racing subforum. Για περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες γίνετε μέλος στο Racing group του Community του GameWorld.

Το Sebastien Loeb Rally Evo θα κυκλοφορήσει τον φθινόπωρο του 2015 για PS4 και Xbox One. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν θα διατεθεί και για PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα