Destiny: Αλλαγές στα Engrams

Διαθέσιμο το patch 1.0.2.

Η Bungie κυκλοφόρησε σήμερα το patch 1.0.2 για το Destiny, το οποίο φέρνει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα Engrams.

Πριν από την διάθεση του patch ήταν πολύ πιθανό όταν κάνατε decrypt ένα legendary engram να μην κερδίζατε κάποιο legendary αντικείμενο. Πλέον όπως

δήλωσε χαρακτηριστικά η Bungie, τα Legendary Engrams, θα παράγουν αποκλειστικά legendary items και materials ή exotic items. Κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και στα Rare Engrams, αν και πλέον οι πιθανότητες που έχετε να κερδίσετε ένα legendary item είναι αυξημένες. Πριν από το patch τα Rare Engrams έδιναν legendary items με ένα ποσοστό της τάξεως του 2% περίπου.

https://www.youtube.com/watch?v=Q95cgGoxySU

Εν τω μεταξύ, τα κριτήρια για το τι θεωρείται legendary αντικείμενο αλλάζουν καθώς πλέον τα Ascendant Shards μεταπηδούν σε αυτή την κατηγορία με το σκεπτικό ότι με αυτά κάνετε upgrade τα μωβ αντικείμενα σας. Επιπλέον, τα Daily και Weekly Heroic και Vanguard: Tiger playlists θα έχουν πολύ καλύτερα rewards, καθώς θα προστεθούν σε αυτά Rare και Legendary Engrams.

Εσάς πως σας φαίνονται οι αλλαγές στο loot σύστημα; Πιστεύετε πως με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί το φαινόμενο των loot caves; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld. Θυμίζουμε ότι η Bungie nerfάρε το διάσημο treasure cave στο Cosmodrome, παρόλα αυτά νέες τοποθεσίες για farming έχουν αρχίσει να γίνονται abuse όπως το Rocketyard Room.

Διαβάστε το review του Destiny από τον Μάνο Γρυπάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα