Fifa 15 bugs: "Όλοι στη μπάλα"

Το GameWorld πετυχαίνει live ένα ακόμη bug, αυτή τη φορά στο PS4!

[Αρχική δημοσίευση: 25/9/14] To Fifa 15 κυκλοφόρησε ήδη στην Αμερική απ' τις 23/9, απόψε τα μεσάνυκτα στην Ευρώπη για το Xbox One και αύριο τα μεσάνυκτα στην Ευρώπη για το PS4.

Ωστόσο, ένα περίεργο bug

ξέφυγε από τα μάτια των developers της EA Sports, ευτυχώς μόνο στην έκδοση για PC. Όπως θα δείτε παρακάτω, με το που ξεκινάει η σέντρα ενός αγώνα, οι 22 παίκτες μαζεύονται στο ίδιο ύψος με την μπάλα!

http://www.youtube.com/watch?v=hv0IWN1GCSo

Ασφαλώς το bug θα λυθεί σύντομα από την EA Sports με patch που θα ανέβει εντός 24ώρων. Για να το λύσετε προσωρινά δείτε αυτό το forum post.

http://www.youtube.com/watch?v=gDAw_pmwoBI

Αν δεν σκοπεύετε να αγοράσετε την έκδοση για PC δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

[UPDATE: 27/9/14 - PS4 bug] Τελικά ίσως οι κάτοχοι των κονσολών θα πρέπει να ανησυχούν κι αυτοί με τη σειρά τους καθώς χθες το βράδυ παρατηρήσαμε το παρακάτω bug στο Fifa 15 την ώρα που το παίζαμε στο PS4.

Συγκεκριμένα, σε μια απόκρουση τερματοφύλακα σε κόρνερ, η μπάλα πήγε πίσω από τα δίχτυα και στήθηκε έτσι ώστε ο αντίπαλος παίκτης να προσπαθήσει να εκτελέσει το κόρνερ...ακριβώς εκεί! Ασφαλώς τα δίχτυα τον εμπόδισαν κι έτσι 22 παίκτες έφτασαν στο σημείο να ανεβοκατεβαίνουν στο γήπεδο και να κοιτούν την μπάλα!

Δείτε το βίντεο στο 19:30.

http://www.youtube.com/watch?v=1p69oTmqnB4

Διαβάστε το Fifa 15 preview, δείτε τι θα συμβεί φέτος με την ΑΕΚ κι ετοιμαστείτε γιατί αύριο τα μεσάνυκτα έρχεται το Fifa 15 Live streaming στο PS4 με την ομάδα του GameWorld.

Για να συμμετάσχετε κι εσείς στα Online games μας κάντε κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα