Άστεγος ζει μέσα σε έναν τάφο!

O Bratislav Stojanovic ήταν ένας εργάτης οικοδομής μέχρι που έχασε τη δουλειά του και αναγκάστηκε να μείνει άστεγος και χωρίς χρήματα. Μία ιστορία που έχει εξελιχθεί σε κάτι σύνηθες και δυσάρεστο, σε μία εποχή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το χειρότερο.

Όμως, σε αντίθεση με τους άλλους, αυτός ο άνθρωπος επέλεξε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του και να βρει στέγη, ανάμεσα στους νεκρούς. Ο 43 ετών, σήμερα, Bratislav μετέφερε την καθημερινότητά του σε ένα νεκροταφείο, μέσα σε έναν τάφο. Ακούγεται και είναι ανατριχιαστικό αλλά εδώ και

15 χρόνια ο άντρας τρέφεται με την καλοσύνη των ξένων, του πηγαίνουν φαγητό και ρούχα, βρίσκει αποφάγια στα σκουπίδια και για να έχει φως και ζεστασιά χρησιμοποιεί τα κεριά από τους γύρω τάφους.

Δηλώνει ότι αισθάνεται οικεία και είναι ασφαλής μακριά από τους ζωντανούς και το μόνο που τον τρομάζει είναι η πείνα και καθόλου το γεγονός ότι μοιράζεται τις νύχτες τους με τους νεκρούς. Ούτως ή άλλως μπορεί να ήταν τρομαγμένος στην αρχή αλλά τώρα πια έχει διώξει μακριά καθετί δυσάρεστο και κρατάει μόνο την ησυχία και τη γαλήνη που του προσφέρει ένα κομμάτι γης που του ανήκει και τον φιλοξενεί.

Πηγή: Viral Nova

Keywords
Τυχαία Θέματα