Μία οκτάχρονη μοιράζεται τη ζωή της με ένα κογιότ!

Πριν από τρία χρόνια, στην πόλη Eau Claire του Wisconsin, ο πατέρας της οκτάχρονης Hailey Hanestad έσωσε ένα κογιότ και το έφερε στο σπίτι. Από τότε μέχρι σήμερα το ζώο κατάφερε να γίνει ενεργό μέλος της οικογένειας, να κατακτήσει τη σκέψη και την αγάπη όλων των μελών και να τους κάνει να «λιώνουν» με το πονηρό βλέμα και τα χαριτωμένα του νάζια!

Όμως ο δεσμός που έχει αναπτύξει ο Wiley (αυτό είναι το ονομά του) με τη μικρή είναι τρυφερός και περιέργος. Κοιμούνται μαζί, κάνουν τα μαθήματα του σχολείου μαζί και με τον ίδιο

τρόπο «δεσίματος» και αγάπης κάθονται μπροστά από το τζάκι και κοιτάζουν τη φωτιά. Τα απογεύματα συνηθίζουν να μοιράζονται στιγμές έντονων ουρλιαχτών διότι το κογιότ έχει έξαψη και η οκτάχρονη συμμετέχει για να το διασκεδάσει και να ζήσει μαζί του μία ακόμη, πολύτιμη στιγμή!

Ο Wiley είναι πλήρως εξημερωμένος και όποιος τον πλησιάζει ανακαλύπτει την ωραία πλευρά ενός κατοικίδιου που μπορεί να κάνει βόλτες με λουρί, να παίζει με μπάλες του τέννις, να ανεβαίνει πάνω στην καρέκλα που το έχει παραχωρήσει η οικογένεια και να γευματίζει. Οι αγαπημένες του γεύσεις είναι ελάφι και τηγανητά αυγά ενώ το κρέας δεν το τρώει ποτέ ωμό, το θέλει καλοψημένο και τραγανό!

Την ίδια στιγμή παίζει με τα γειτονικά σκυλιά, βάζει τη μουσούδα του στη μύτη της οκτάχρονης και της κάνει αγαπούλες, ενώ επιδίδεται σε περιπάτους στοργής με τον πατέρα της οικογένειας! Κάνει το μπάνιο του στη μπανιέρα και στο τέλος της ημέρας θυμίζει άλλο ένα ήρεμο και υποταγμένο σκυλί, μακριά από την άγρια φύση του!

Ευδαιμονία!

Πηγή: daily mail

Keywords
Τυχαία Θέματα