Ασφάλεια γεννητικών οργάνων με την αγορά εσωρούχων! Προλάβετε!

Ορίστε κυρίες μου! Αυτές είναι εταιρείες εσωρούχων, οχι σαν τις δικές σας!

Αυτές οι καλές που κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα και να δουν δημοσιεύματα σχετικώς με τις δραστηριότητές τους! Αυτή τη φορά η είδηση έρχεται από το Montreal όπου οι άντρες καταναλωτές μπορούν να ασφαλίσουν το κομμάτι του αντρισμού τους αγοράζοντας τρία ή περισσότερα εσώρουχα της φίρμας UNDZ!

Ο τυχερός καταναλωτής,που για κάποιο λόγο αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο «αποκοπής» της αρσενικής τους γενναιότητας από το υπόλοιπο σώμα,

(ατυχήματα με ψαλίδια και μαχαίρια μπορούν να συμβούν), έχει την ευκαιρία να παραγγείλει on line τα εσώρουχα που επιθυμεί και οι καλοί κύριοι του προσφέρουν ασφάλεια γεννητικών οργάνων αξίας 50.000 δολαρίων!

Η προσφορά θα «τρέχει» από τις 15 Μαρτίου και το δώρο θα ισχύσει στην περίπτωση που ο άντρας χάσει το πολυτιμότερο κομμάτι του εαυτού του! Κάπου, κάπως, κάποτε!

«Ένας άνδρας μπορεί να ασφαλίσει το σκύλο του, το αυτοκίνητό του, το σπίτι του και την ζωή του, γιατί να μην κάνει το ίδιο για το «$%#», δηλώνει ο υπεύθυνος της εταιρείας και συνεχίζει «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μία σημαντική ασφαλιστική εταιρεία και δίνουμε την ευκαιρία σε κάθε άντρα να προστατέψει το πιο σημαντικό μέρος του ανδρισμού του».

Στοιχεία αποκαλύπτουν οτι κάθε χρόνο 16.000 άνδρες αντιμετωπίζουν τραυματισμούς και αποκόλληση.

Η ασφάλεια δεν καλύπτει επεμβάσεις για αλλαγή φύλου, καθώς και περιπτώσεις αυτοτραυματισμού!

Keywords
Τυχαία Θέματα