Το νέο patch (1.1.2) καθιστά το Zelda: Breath of the Wild πιο ισορροπημένο… αλλά δυσκολότερο!

Είναι σύνηθες ορισμένα patches να αλλάζουν πολλούς τομείς και επιμέρους σημεία ενός παιχνιδιού και αυτό άλλωστε συμβαίνει με την περίπτωση του Legend of Zelda: Breath of the Wild. Το νέο patch (1.1.2) που μόλις κυκλοφόρησε σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo δημιουργήθηκε για να προσφέρει

«μια πιο ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού». Όπως και με τα προηγούμενα patches, η εταιρεία δε μπαίνει σε λεπτομέρειες, απλά λέει ότι βελτίωσε το δάσος Korok και τον τρόπο που φέρονται τα Moblin.

Ωστόσο, αυτό που παρατήρησαν οι παίκτες είναι ότι με το πέρασμα του update χάθηκε ένα ιδιαίτερα χρήσιμο glitch, το οποίο βασιζόταν στα «χαζούλικα» Bokoblins. Για παράδειγμα, προ του patch, εάν έβρισκες ένα ασφαλές σημείο κατά τη μάχη σου, αυτά τα ενοχλητικά πλασματάκια θα συνέχιζαν να σου ρίχνουν άπειρα βέλη (ακόμα και δεν σε πετύχαινε κανένα), μία κατάσταση που έδινε τη δυνατότητα στους παίκτες να μαζέψουν 999 βέλη σε χρόνο dt. Με το νέο patch πλέον θα μαζεύεις μόλις 10 βέλη (περίπου) με αυτόν τον τρόπο (εκτός βέβαια εάν είσαι πολύ φανατικός και έχεις την υπομονή για να κάτσεις να κοιμηθείς και να επαναλάβεις αυτή τη διαδικασία εις το μέγα άπειρον). Παρακάτω μπορείς να παρακολουθήσεις πώς λειτουργούσε το ιδιαίτερο glitch, το οποίο δεν αποτελεί παρά μια ευτυχισμένη ανάμνηση.

Μία ακόμη αλλαγή που έφερε το εν λόγω update είναι ότι οι 20 καρδιές του Wolf Link amiibo (που λανθασμένα πρόσθετε το παιχνίδι μετά το σκανάρισμα της φιγούρας) έγιναν πλέον 3. Για να προσθέσεις καρδιές, πρέπει να παίξεις το Twilight Princess HD στο Wii U και να φτάσεις σε βαθιά levels του Cave of Trials εκεί. Τέλος, το νέο patch βελτιώνει σημαντικά το frame rate, κάτι που η αλήθεια είναι ότι το είχε ανάγκη σε αρκετά σημεία του το Zelda: Breath of the Wild.

The post Το νέο patch (1.1.2) καθιστά το Zelda: Breath of the Wild πιο ισορροπημένο… αλλά δυσκολότερο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα