Comicdom Con Cosplay 2017. H απόλυτη ελληνική γιορτή του cosplay!

Ένα ακόμη εκπληκτικό Comicdom Con (7 – 9 Απριλίου) έφτασε στο τέλος του και οι χιλιάδες φίλοι των comics και της ευρύτερης geek κουλτούρας είχαν την ευκαιρία να ικανοποιήσουν (και με το παραπάνω) το «inner geek» που κρύβουν μέσα τους. Ως γνωστόν, εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια, αναπόσπαστο κομμάτι κάθε Comicdom Con event είναι και ο διαγωνισμός cosplay, όπου οι διαγωνιζόμενοι ανεβαίνουν στη σκηνή της ελληνοαμερικανικής ένωσης και διεκδικούν την πρωτιά που τους αποφέρει πλούσια δώρα από τους χορηγούς που στηρίζουν τη διοργάνωση Comicdom,

αλλά και ένα «εισιτήριο» (με όλα τα έξοδα πληρωμένα) για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό EuroCosplay.

Όπως και οι προηγούμενοι διαγωνισμοί cosplay, έτσι και ο φετινός χωρίστηκε σε δύο μέρη, ατομικό και ομαδικό, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για μία ακόμη φορά και να ξεδιπλώνουν στη σκηνή πλήρως το ταλέντο τους. Ιδιαίτερο μεράκι, φαντασία, δημιουργικότητα, όρεξη για δουλειά και… αρκετό χρόνο αποτελούν ίσως τα κυριότερα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει ένας cosplayer για να μπορέσει να βγάλει εις πέρας το cosplay project του και να δώσει πνοή στο costume του. To cosplay είναι χωρίς αμφιβολία ένα απαιτητικό hobby και στη σκηνή του Cosplay Contest 2017 ανέβηκαν οι καλύτεροι των καλύτερων.

Και στον φετινό διαγωνισμό υπήρξαν cosplays από τον κόσμο των anime, του gaming και φυσικά των κινηματογραφικών ταινιών που μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Την πρώτη θέση στο ατομικό κατέλαβε η Μαρία Δεδεβέση ως High Elf Gunner από το Tera και όπως θα διαπιστώσετε από το video και τις photos, το αποτέλεσμα ήταν με μία λέξη: ΤΕΛΕΙΟ (ειδικά το όπλο της ήταν πραγματικά απίστευτο). Ενδεικτικό της προσπάθειας που κατέλαβε ήταν ότι η Μαρία χρειάστηκε 4 ολόκληρους μήνες για να ολοκληρώσει και να τελειοποιήσει το cosplay της και αν μη τι άλλο το αποτέλεσμα την δικαίωσε και με το παραπάνω. H Μαρία Δεδεβέση πλαισιώθηκε από τους Χριστόφορο Στράτο (Batman από το Dark Knight Returns) και Ελίνα Αναγνωστάκου (Violet Chachki από το RuPaul’s Drag Race season 7) που κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Πέραν του νικητήριου cosplay που ήταν εμπνευσμένο από το δημοφιλές κορεάτικο MMORPG Tera, υπήρξαν κι άλλα gaming-based cosplays, όπως για παράδειγμα της Μαίρη Μυλωνά, η οποία υποδύθηκε μία εντυπωσιακή θηλυκή Blood Elf Demon Hunter από το WoW: Legion ή της Κωνσταντινοπούλου Τζίνας που υποδύθηκε την Victoria από το League of Angels 2.Εκεί βέβαια που μείναμε άφωνοι ήταν στο ομαδικό, με την Talos Team να υποδύεται μία σειρά από θρυλικούς και αγαπημένους χαρακτήρες από το Mass Effect 3 (και δικαίως να αποσπάει το πρώτο βραβείο στη συγκεκριμένη κατηγορία).

Από εμάς δεν απομένει τίποτα άλλο από το να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Μαρία που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό του EuroCosplay και ελπίζουμε να καταφέρει να κερδίσει και εκεί! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας λοιπόν για το Comicdom Cosplay contest 2018 και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις πιο όμορφες παρουσίες του διαγωνισμού στις φωτογραφίες και στο video που ακολουθούν…

The post Comicdom Con Cosplay 2017. H απόλυτη ελληνική γιορτή του cosplay! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα