Το YouTube κατακεραυνώνει τον PewDiePie, ακυρώνοντας την εκπομπή του!

Ο διάσημος video game streamer PewDiePie, κινδυνεύει να βρεθεί από το ζενίθ στο ναδίρ (ότι καλύτερο δηλαδή για τους haters του), καθώς λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι η Disney σταμάτησε τη συνεργασία μαζί του εξαιτίας των αντιεβραϊκών videos που ανέβασε στο κανάλι του, τώρα ήρθε και η σειρά του YouTube

για να «δράσει»! Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του YouTube πήραν την απόφαση να ακυρώσουν την δεύτερη season της scripted εκπομπής «Scare PweDiePie», η οποία προβάλλεται στην συνδρομητική υπηρεσία YouTube Red και προβάλλει αστείες στιγμές από την gaming καθημερινότητα του διάσημου YouTuber.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του YouTube δεν σταματούν μόνο εκεί, καθώς πρόκειται να αφαιρέσουν τον PewDiePie από την ειδική διαφημιστική πλατφόρμα Google Preferred, η οποία προβάλλει εντονότερα ορισμένους από τους διασημότερους δημιουργούς περιεχομένου. Εφόσον συμβεί αυτό, ο Felix Kjellberg πρόκειται να απολέσει ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι των εσόδων του που προέρχονται από την Google. Αν και ο ίδιος εμφανίστηκε «μετανιωμένος» για τα videos του, από ότι φαίνεται με την περίπτωση του γνωστού streamer ισχύει το «όπως έστρωσε θα… κοιμηθεί», καθώς μπορεί να ισχυρίζεται ότι τα συγκεκριμένα videos έγιναν με σκοπό την σάτιρα, αλλά στην περίπτωση τεράστιων οργανισμών και εταιρειών (όπως η Disney και η Google) υπάρχουν ορισμένοι κανόνες και αυτοί θα πρέπει να τηρούνται από όλους.

The post Το YouTube κατακεραυνώνει τον PewDiePie, ακυρώνοντας την εκπομπή του! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα