Η Disney «ξεκόβει» με τον PewDiePie ύστερα από την κυκλοφορία αντισημιτικών videos!

Ο PewDiePie (ή κατά κόσμο Felix Kjellberg) είτε τον μισείτε είτε όχι, θεωρείται ένα «φαινόμενο» για τον κόσμο του game streaming, καθώς έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε ότι κι εάν έχει κάνει. Ωστόσο, το τελευταίο διάσημα ο κύριος PewDiePie μάλλον δεν μας τα λέει και… πολύ καλά, καθώς σύμφωνα με την Wall Street Journal η Disney (με την οποία ο γνωστός YouTuber έχει μία μορφή συνεργασίας μέσω της εταιρείας Maker Studios)

ανακοίνωσε ότι διακόπτει την συνεργασία της με τον Felix Kjellberg.

Η αιτία είναι ότι ο γνωστός streamer σε 9 videos του εκφράζει αντισημιτικές απόψεις, διακωμωδώντας την Εβραϊκή κοινότητα. Ο PewDiePie μόλις του γνωστοποιήθηκε η διακοπή της συνεργασίας του με την Disney θέλησε να απαντήσει μέσω ενός post του στο Tumblr, στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι με τα συγκεκριμένα videos δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει την εβραϊκή κοινότητα και ότι σε καμία περίπτωση δεν προμοτάρει οτιδήποτε προωθεί το φυλετικό μίσος. Αυτό που ήθελε ουσιαστικά μέσω των συγκεκριμένων YouTube videos ήταν να παρουσιάσει το πόσο «παλαβός» είναι ο κόσμος μας. Παρόλα αυτά, και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι κάπου το… παρατράβηξε. Η δήλωση «μεταμέλειας» του PweDiePie μάλλον δεν έπεισε τους υπευθύνους των Maker Studios, οι οποίοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να πάρουν πίσω την απόφαση τους…

The post Η Disney «ξεκόβει» με τον PewDiePie ύστερα από την κυκλοφορία αντισημιτικών videos! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα