Retro love! Ματιές στο διασκεδαστικό strategy 8-Bit Armies!

H εκδοτική εταιρία SOEDESCO συνεργάζεται με την εταιρία ανάπτυξης Petroglyph Games για την κυκλοφορία του 8-Bit Armies στα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας, σε ψηφιακή και φυσική μορφή. Η εταιρία θα κυκλοφορήσει επίσης μία φυσική έκδοση του παιχνιδιού για τα PCs. Το 8-Bit Armies θα εμφανιστεί στα καταστήματα το καλοκαίρι του 2017.

Η ομάδα της Petroglyph έχει

πλούσια ιστορία στην ανάπτυξη AAA τίτλων στρατηγικής, καθώς τα εκτελεστικά μέλη της ομάδας είναι βετεράνοι της Westwood Studios, η οποία κυκλοφόρησε τη σειρά Command & Conquer. Από την ίδρυση της, η Petroglyph έχει κυκλοφορήσει διάφορους κλασσικούς τίτλους RTS, όπως τα Grey Goo, Universe At War και Star Wars: Empire At War.

Το 8-Bit Armies είναι ο πιο πρόσφατος τίτλος της Petroglyph. Αποτίνει φόρο τιμής στα πρώτα παιχνίδια της σειράς Command & Conquer με απλουστευμένους μηχανισμούς στο gameplay, προσφέροντας παράλληλα διασκέδαση και ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στυλ που εισαγάγει τους παίκτες σε αυτό το είδος. Ένας μοναδικός σχεδιασμός στον τρόπο χειρισμού απλουστεύει τη δημιουργία βάσεων και τον έλεγχο μεγάλων στρατών, χωρίς ο παίκτης να χρειάζεται να απομνημονεύει πλήκτρα.

Η φυσική και η ψηφιακή έκδοση του 8-Bit Armies θα περιλαμβάνει το παιχνίδι και το «Guardians Campaign» DLC.

Βασικά Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού

Ξεκινήστε αμέσως το παιχνίδι με κατανοητές, σύγχρονες στρατιωτικές μονάδες και κτήριαΠαίξτε σε συνεργασία ή εναντίον της τεχνητής νοημοσύνης επιλέγοντας διάφορα επίπεδα δυσκολίας Χρησιμοποιήστε κλασσικούς RTS μηχανισμούς για την κατασκευή βάσεων και δημιουργήστε το απόλυτο αρχηγείο, από το οποίο θα επιτεθείτε στους εχθρούς σαςΕξερευνήστε μια μεγάλη ποικιλία περιοχών, καταστρέφοντας ότι σταθεί στο διάβα σας με συντριπτικά υπερόπλαΔύο campaigns με 40 αποστολές συνολικά, για πολλές ώρες ενασχόλησηςΣυνεργαστείτε με τους φίλους σας σε 12 co-op αποστολές, ενάντια σε μια μεγάλη ποικιλία αντιπάλων της τεχνητής νοημοσύνηςΔημιουργήστε ομάδες των 8 παικτών και ενώστε τις δυνάμεις σας στους δεκάδες multiplayer / skirmisher χάρτες

Δεν χρειάζονται ακόμη περισσότερα λόγια, απλώς πατήστε το play και απολαύστε το trailer που ακολουθεί…

The post Retro love! Ματιές στο διασκεδαστικό strategy 8-Bit Armies! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα