Το War for the Overworld αναβιώνει τη μαγεία του Dungeon Keeper!

Το War for the Overworld που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Steam πρόκειται για έναν τίτλο που στους λίγο μεγαλύτερους σε ηλικία θα θυμίσει πολύ έντονα το ιστορικό Dungeon Keeper. Το κεντρικό concept είναι ακριβώς το ίδιο με τον τίτλο της Bullfrog, καθώς οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο μία σατανικής οντότητας και προσπαθούν να οχυρώσουν κατάλληλα το υποχθόνιο βασίλειο τους ενάντια στις σφοδρές και ανελέητες επιθέσεις των δυνάμεων του καλού. Το εν λόγω

dungeon management game προσφέρει μπόλικο στρατηγικό παιχνίδι, ενώ ξεχωρίζει για την ποικιλία των διαφορετικών ακολούθων που θα αναλάβουν να κατατροπώσουν τους επίδοξους εισβολείς, διασφαλίζοντας έτσι ότι η βασιλεία του κακού θα συνεχιστεί για… αιώνες!

Το War for the Overworld πρόκειται για ένα project που δημιουργήθηκε με όρεξη και μεράκι από μια 15μελή ομάδα φανατικών φίλων του Dungeon Keeper και δεν σας κρύβουμε ότι το αποτέλεσμα φαίνεται άκρως ικανοποιητικό και διασκεδαστικό. Ο ιθύνων νους του War of the Overworld John Bishop τόνισε ότι είναι πραγματικά ευτυχισμένος που το project τους πήρε σάρκα και οστά, ευχαριστώντας παράλληλα την gaming community που υποστήριξε εκείνον και την ομάδα του στα πρώτα στάδια του development. O εν λόγω πνευματικός διάδοχος του Dungeon Keeper, έγινε πραγματικότητα χάρη σε μία πετυχημένη καμπάνια που έτρεξε στο Kickstarter, με τους δημιουργούς του παιχνιδιού να συγκεντρώνουν 211.οοο λίρες Αγγλίας. Μάλιστα, ο ίδιος ο Peter Molyneux (εμπνευστής του Dungeon Keeper) έδωσε την «ευλογία» του για το συγκεκριμένο project, οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτό από μόνο του λέει πολλά! Δείτε το launch trailer του War for the Overworld και αφήστε την… κακία να σας κυριεύσει!

The post Το War for the Overworld αναβιώνει τη μαγεία του Dungeon Keeper! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα