Πρωταπριλιά! Τρελός χαβαλές από την Blizzard, Rebellion και Razer!

Η 1η Απριλίου 2015 οδεύει προς το τέλος της, όμως ο καταιγισμός από «μούφα» χιουμοριστικές (και πάνω από όλα αναξιόπιστες) ειδήσεις συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με τη σκυτάλη αυτή τη φορά να την παραλαμβάνει η Blizzard, η οποία ως γνωστόν έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια τη δική της μίνι-παράδοση στις πρωταπριλιάτικές φάρσες!

Φέτος λοιπόν η Blizzard παρουσίασε το fake

Big Head mode για το Heroes of the Storm, το οποίο δήθεν θα προσέδιδε μεγάλα κεφάλια στους χαρακτήρες του παιχνιδιού, αυξάνοντας έτσι τις customization options των παικτών. Από τον χαβαλέ θα μπορούσε να την γλιτώσει και το World of Warcraft, με τους developers να ανακοινώνουν τα δήθεν σχέδια τους για τη δημιουργία μίας in-game dating υπηρεσίας στα πρότυπα του Tinder (T.I.N.D.R. θα ονομάζεται), η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους ήρωες του WoW να ερωτεύονται!

Η λόξα των της Blizzard, είναι γνωστή οπότε δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτε άλλο, όμως στα ίδια επίπεδα μούρλιας φαίνεται ότι βρίσκονται και οι developers της Rebellion, οι οποίοι αποφάσισαν να γιορτάσουν την πρωταπριλιά, ανεβάζοντας ένα video με την engine του Zombie Army Trilogy, το οποίο απεικονίζει την zombified έκδοση του Hitler από το Zombie Army να επιχειρεί να αντιγράψει τις κινήσεις του «βασιλιά» Michael Jackson για το νέο dance game που και καλά φιλοδοξεί να κυκλοφορήσει η Rebellion! Όταν το σύνθημα είναι Dancing with the Dead μπορείτε να φανταστείτε περί τίνος πρόκειται…

Το καλύτερο βέβαια, σας το αφήσαμε για το τέλος, καθώς η γνωστή κατασκευάστρια gaming περιφερειακών, Razer, παρουσίασε ένα επαναστατικό προϊόν, το οποίο θεωρείται το «μέλλον» στα gaming mice. Το Project McFly, είναι ένα αιωρούμενο mouse που βασίζεται στη δυνατότητα αιώρησης που του χαρίζει ο ηλεκτρομαγνητισμός. Μάλλον… too good to be true!

The post Πρωταπριλιά! Τρελός χαβαλές από την Blizzard, Rebellion και Razer! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα