Όλα τα νέα από το τελευταίο Nintendo Direct!

Στο άκουσμα της είδησης ότι η Nintendo είχε προγραμματίσει ένα νέο Nintendo Direct για την 1η Απριλίου, οι περισσότεροι φαντάστηκαν ότι το εν λόγω Nintendo Direct δεν θα ήταν τίποτε άλλο παρά μια κλασική «φάρσα» όπως ορίζει το «έθιμο». Ωστόσο, αποδείχθηκε η Nintendo δεν αστειεύτηκε καθόλου, καθώς παρουσίασε νέα

trailers, φρέσκα Amiibos και ζουμερό info από τους τίτλους που βρίσκονται υπό ανάπτυξη…

Οι ninty fans αναμένεται σίγουρα να ενθουσιαστούν με όλα αυτά που ετοιμάζει ο ιαπωνικός κολοσσός του gaming για το προσεχές χρονικό διάστημα. Το Nintendo Direct ξεκίνησε με την εμφάνιση του χαρακτήρα MewTwo, ο οποίος πρόκειται να έρθει στο Super Smash Bros. (Wii U και 3DS) με τη μορφή DLC. Επιπλέον, οι horror fans θα πρέπει να αισθάνονται χαρούμενοι, καθώς όπως ανακοινώθηκε το Fatal Frame: Oracle of the Sodden Raven πρόκειται να κυκλοφορήσει τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Βόρειο Αμερική. Ο εν λόγω τίτλος είχε κάνει την εμφάνιση του μόνο στην Ιαπωνία και είναι η πρώτη φορά που βγαίνει έξω από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Παράλληλα, η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Mario Maker έρχεται τον Σεπτέμβριο, χωρίς ωστόσο να δίνεται μία καταληκτική ημερομηνία κυκλοφορίας. Επίσης, η Nintendo ανακοίνωσε μία νέα προσθήκη στη σειρά Animal Crossing (Animal Crossing: Happy Home Designer), που όμως θα είναι exclusive στο 3DS. Ο εν λόγω τίτλος θα υποστηρίζει τη λειτουργία Amiibo Cards, όπου οι gamers θα μπορούν να σκανάρουν τις συγκεκριμένες κάρτες, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε in-game content. Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, καθώς η Nintendo παρουσίασε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το Shin Megami Tensei x Fire Emblem, ένα RPG για το Wii U, το οποίο είναι προγραμματισμένο να βγει στην αγορά της Ιαπωνίας τον χειμώνα που μας έρχεται.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσίασε το Yoshi’s Woolly World, ένας ιδιαίτερα εμπνευσμένος τίτλος με πρωταγωνιστή τον Yoshi που πέραν του gameplay, το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του είναι ότι θα συνεργάζεται με μία νέα γενιά από λούτρινα Amiibos! Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μία πιο διεξοδική ματιά στον 200CC mode του Mario Kart 8, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μελλοντικό update του γνωστού racing παιχνιδιού, χαρίζοντας μεγαλύτερες ταχύτητες στο παιχνίδι, ενώ όπως ανακοινώθηκε το Mario Kart 8 αναμένεται να λάβει το DLC Pack 2, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου και θα στοιχίζει 8$. Εκτός από τα παραπάνω, οι ninty fans είχαν την ευκαιρία να δουν τα νέα trailers των Fire Emblem, Splatoon, Xenoblade Chronicles 3D, ενώ παράλληλα επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Attack on Titan: Humanity in Chains για τις δυτικές αγορές.

Τέλος, οι φανατικοί φίλοι της Nintendo έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται χαρούμενοι καθώς ανακοινώθηκε ένα νέο κύμα από φιγούρες Amiibo, ένα NFC reader, το οποίο θα συνδέεται με το παλιό 3DS παρέχοντας NFC λειτουργίες, ενώ όπως αναφέρθηκε αρκετοί ιστορικοί τίτλοι του DS και του Nintendo 64 έρχονται στo virtual console του Wii U! Χωρίς αμφιβολία, τα παραπάνω νέα είναι αν μη τι άλλο συναρπαστικά και φανερώνουν ότι η Nintendo έχει ακόμη πολλούς κρυμμένους άσσους στο μανίκι της… Παρακολουθήστε όλο το Nintendo Direct παρακάτω…

The post Όλα τα νέα από το τελευταίο Nintendo Direct! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα