Το Sony PlayStation 1 μεταμορφώνεται στον… Optimus Prime!

Όταν ο κόσμος των Transformers συναντιέται με το PlayStation, τότε μόνο ωραία πράγματα μπορούν να συμβούν… Όχι δεν αναφερόμαστε σε κάποιο νέο videogame (άλλωστε το Rise of the Dark Spark κυκλοφόρησε μόλις τον προηγούμενο μήνα), αλλά σε ένα παιχνίδι σε physical μορφή, το οποίο θα συνενώνει τους ξεχωριστούς κόσμους αυτών των δύο κορυφαίων brands! Ας πάρουμε όμως καλύτερα τα πράγματα από την αρχή…

Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την

ημέρα που τα Transformers έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους. Ωστόσο, πέραν του γνωστού franchise της Hasbro, το 2014 είναι η χρονιά που το πρώτο Sony PlayStation (η κονσόλα που κυριάρχησε στο δεύτερο μισό των 90s), συμπληρώνει αισίως τα 20 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Με αφορμή τις δύο αυτές σημαντικές επετείους, η ιαπωνική εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών Takara Tomy, αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία ενός παιχνιδιού, όπου το κλασικό PlayStation 1, μεταμορφώνεται στον Optimus Prime! Οι υπεύθυνοι της Takara Tomy έδωσαν στη δημοσιότητα τα σχέδια του ξεχωριστού αυτού παιχνιδιού και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εκπληκτικό. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό project που ετοιμάζει η ιαπωνική εταιρεία, καθώς μέσα στη χρονιά πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Mega Drive Megatron, ένα παιχνίδι που θα βασίζεται στο design της γνωστής κονσόλας της SEGA και η οποία θα μεταμορφώνεται στη γνωστή νέμεση του Optimus Prime.

To μοναδικό concept της Takara Tomy, είμαστε βέβαιοι ότι θα αποκτήσει πολύ γρήγορα συλλεκτικό status και θα αγαπηθεί από όλους τους φανατικούς φίλους του gaming που λατρεύουν τα συλλεκτικά παιχνίδια.

The post Το Sony PlayStation 1 μεταμορφώνεται στον… Optimus Prime! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα